Bildlöst inlägg!

Här kommer ett snabbt litet bildlöst inlägg. Det känns lite dumt eftersom att jag inte har bloggat på en vecka men så får de va, alla mina bilder ligger på andra datorn och det finns inget nätverk i vårt hus så jag får blogga från pappas kontor, hehe det kommer bara vara så i... TVÅ J*VLA VECKOR!!!! står inte ut, dom sa att det skulle komma imorrn men njae. Jag har typ packat upp och städat massa under förra veckan och det sög, trodde jag skulle dö av trisstes hade typ ingen att prata med... :'| Men nu har jag börjat skolan, och om jag ska vara helt ärlig vet jag inte riktigt vad jag tycker om den ännu. Fick några nya "vänner" så man får väl vara glad. Tycker ändå att det är lite orättvist att jag måste lära mig massor av nya namn när dom bara behöver lära sig ETT! Hehe jaja jag är sur och trött och orkar inte mer, Puss hej! Juste bara så ni vet så fyllde tanja år i lördags, den lille jäkeln e byxmyndig bara så att alla killar vet, men det kan ni inte ha missat! ;)

Det blir nog lite dålig uppdatering eftersom jag inte har nätverk och Tanja är i fjällen(hoppas hon inte bryter några ben). All kärlek till min finaste och mina finaste ni andra som känner er utpekade!


SKOLAN SUGER!!


FML.

hej. jag är typ världens tröttaste. Igår så gick jag och min pälskiii fanny o åt på etage, skit mysigt och jättegott! sen åkte vi hem hit, jag fick världens finaste present, började gråta, ihihi. sen så cillade vi bara, skratta som bara den och snakcade sjukt mycket, och så prata vi lite skype OSVOSVOSV. orkar inte berätta mer. Lägger in bilder från igår när jag har tid.

Just nu vill jag bara döööööööö, är så sjukt trött, speciellr på allt jävla plugg. De kan ju dra åt helvete iaf, FYFAAAAN. och så måste jag packa och massa shit, aj jag pallar inteeeeee. Men ikväll ska jag ta fram lite grejer jag måste packa och skriva klart en so bajs grej, sen blire att snakca skype och sooooova. I LOVE MY BED <333333333. hhehehehehheheh.

AJA, VI HÖRS. PUSS// tanja


mongobildeeeeeeeeeeeeheheh.

NU: FOTBOLLSTRÄNING. IMORGON: FOTBOLLSTURNERING. TAGGATAGGATAGGA!

hej på er, dagen har sett ut såhär:

- Gick upp

- fixa mig

- Tog bussen till skolan

- Hade lektioner

- Gick på Soaré möte

- Sjöng/tränade på min låt på soarén

- Tog bussen hem

- Åt max

- Fixade mig inför träning

Och nu väntar jag på att min pärla ska slå en liten pling och sen bär det av till träningen. TAGGAD. Sen när jag kommer hem blir det en lång skön ducsh, plugga lite, sen BIG BROTHER. Sen ska jag fan sova...

IMORGON är det fotbollstunering i skolan för alla 8:or, min klass ska ha mitt lags stenkyrka tröjor sen så ska vi måla oss häftigt i ansiktet, hihihih, AS COOLA. Får väll hoppas på vinst imorgon då, HEJA 83 FÖRSATAN.

Vi hörs, SLÄNGKYSSAR // Tanja


LÄNKBYTE



Gå gärna in på denna sjukt snygga och underbara blogg av den sjukt snygga och underbara Wilma Olsson!

- KLICKA HÄR FÖR ATT GÅ IN PÅ BLOGGEN -

Sorry guys

hej på er! förlåt för att jag inte bloggade igår med hade fullt upp med fotbollsträning och gäster som kom hit för att fira mig och lillebror! Fick massa fina presenter pluss moppekurser, moppe (som jag fick för ett tag sen) och så ska jag få en hjälm men den får jag lite i efterskott.

Igår började big brother, LOVE, ska se varenda jävla dag, det har jag bestämt.

Haha, idag så gjorde jag en lista i skolan på vad jag ska plugga i varjedag, när jag har träningar OSVOSVOSV, och sen på bussen på väg hem, så får jag världens jävla cp-panik-ryck för att jag kom på att jag glömde den i skolam, så himla typiskt. men jag ska skriva av den på typ tre andra lappar så jag kan ha en i skolan, en i mitt rum, en i min jacka och en i köket. haha, denna vecka är jag kontrollfreak. Och så måste jag BÖRJA packa tills på lördag, för då åker jag till fjällen! :D OCH SÅ FYLLER JAG ÅR PÅ LÖRDAG, blir superglad om man ringer/smsar och säger grattis för att jag ska sitta på en buss hela dagen och tråka så ring och smsa mycket, TACK. och eftersom att jag är i fjällen så kommer jag inte att blogga en vi får väll hoppas på att ruth uppdaterar bra!

Aj men nu så ska jag plugga lite bajsSO, heh.

SLÄNGKYSSAR // tanja


galet...


Jag har förendrats en aning tycker jag, eller är jag ensam om det..? Hahahaha.

//tanja

Igår + Idag

Hej på er. Förlåt för att jag inte bloggade igår, men jag va för det första i skolan, sen åte jag på donken med Lisa och Sandra för att sen skulle vi på MOPPEKURS, hihi. AS NAJS MED MOPPE JO. Min är blå och skiftar lite i lila. heh. Och efter kursen så drog jag hem till Evelina till hennes nya lägenhet, hade en supermysig kväll med glass, chips, tjejsnack och sklart mycket skratt! Och så såg vi på ''Never back down'' FYSATAN SÄGER JAG BARA, FYYYYYSAAAATAN. Skit snygga killar med i den filmen, WOW! fett hett.

Och idag så va jag i skolan, har inte gråtit så här mycket på länge, speciellt inte bland så mycket folk som i skolan, men jag klarade inte av att hålla tårarna inne, har gjort det tillräcklingt länge nu... Sen efter skolan så va jag på stan en stund med massa underbara människor, mycket gråt då med. Sen nu har jag varit på träning, sjukt skönt att träna faktist, rensa huvudet lite lixom. Och nu ska jag ta en dusch, och kanske snacka lite skype eller nått.




Här har ni trailern till ''Never back down'', Asså jag verkligenverkligenverkligen rekomenderar den här filmen, en av de bästa jag har sett faktist.

SLÄNGKYSSAR// tanja




-KLICKA HÄR-

Jag älskar dej Ruth, du är den bästa.


Jag har ont i mitt ♥

Vet inte vad jag ska skriva, mår inte så bra av att behöva lämna alla fina vänner, jag lovar att mitt liv skulle varit väldigt trisst om jag inte träffat er alla, och ni ska veta att ni har en stor plats i mitt ♥ och det gör verkligen ont att behöva lämna er på såhär kort tid, känns som att vi precis har fått lära känna varandra och nu måste vi skiljas åt.
Tack för alla fina minnen, dom kommer aldrig glömmas!

Kommer inte kunna uppdatera så mycket nu under några dar, men jag kommer nog igång med den så fort jag fått allt på plats där borta i Finland. Tack för allt, mina fina!





Pluggat klart, nu → Klippa lillebors hår

Heeeeeeeeehheh, nu ha jag pluggat klart, det känns som att jag kan allt nu faktist, SKÖNT. Nu sk jag klippa lillebors hår, hehe, WISH ME LUCK BABES.

slängkyssar //tanja


en fisk jag gjorde påslöjden i 7:an, Hehehehehehehehehhe...


Jag orkar inte!

Jag pallar inte längre, jag vill inte packa och städa och slänga massa minnen i flyttkartonger och fortsätta låtsas som att allt är som det ska... Nej jag pallar inte, asså förlåt om ni tycker jag är jobbig men jag orkar bara inte låtsas längre...

</3


''see this smile? It's almost as fake as the time you said you loved me.''



Hej på er, är gaaalet trött, och jag antar att jag inte är ensam om det... skolan idag var helt ok, halvsov på den näst sista lektionen, och det ända jag kunde tänka på va att få lägga mig och sova i min underbara säg, LOVE. Men det har jag inte tid med för ens vit typ tio eller nånting, ska plugga ( bland annat till mitt FUCING omprov i biologin... ) och sen ska jag städa en massa, för på lördag kommer det gäster hit för att fira mig och lillebror, (min lillebror fyller år på söndag den 19 och jag nästa lördag den 25 men då är jag i fjällen på konfirmations läger ) och på söndag kommer ännu fler gäster för att fira oss. För att jag är ju i fjällen på min födelsedag som sagt och då tyckte vi det va smart och fira oss båda sammtidigt på min lillebors födelsedag. Yey.

Nej men nu så ska jag plugga lite medans jag väntar på mat, jag är as hungrig. Och på tala om mat, i skolan idag så åt vi världens jävla snusk mat, de va typ nån jävla kolpuddig, VIDRIGT... haha, var bara tvungen att skriva det.
SLÄNGKYSSAR // tanja

Dagens Bästis ♥



Här har ni dagens bästis också! ;)

ALLA♥DAGS SNYGGINGARNA BLEV...

HUGO EKSHOLM


LINA JÖRNHAMMAR
 

JONATHAN NYD


FREJA AHLÉN





Så det här blev dagens alla♥dags-snyggar! och för er som inte blev valda, ni är oxå fina, alla är fina på sitt sätt! och alla kommer få fler chanser att bli dagens snygging för att vi kommer utse det fler gånger, så håll utkik! LOTS OF LOVE //tanja och ruth


Glad alla♥dag

Hej på er, kom hem för en liten stunde sen, har varit och sett på Evelinas nya lägenhet i stan med Ruth, haha, jag städade i hennes kök, dutiiiii. heh. Men iaf, vi satt och drack lite te och hade det kul.

Skoldagen var väll helt okej, biologiprovet gick åt helvete enligt mig, vill göra om det.. Men man får väll hoppas att man får godkänt iaf... Och nu ska jag äta lite mat sen ska jag på fotbollsträning, TAGGA!

haha, här kommer lite fina bilder från idag..



Plugging

CUTE

finaste tjejerna, (www.fannyoclara.blogg.se) älskar er

ful-jag och fiiiiiiiin-fanny

te mys

SLÄNGKYSSAR// tanja


svar på kommentar

Sv: vi tyckte det va smart och snyggt och vi försöker inte få vår blogg så lik cassis och claras vi gör bara som vi tycker är snyggt, men däremot fick vi iden från deras blogg.

Alla hjärtans dag

Idag är de ju alla hjärtans dag så vad ska folket hitta på? Jag ska iallafall till skolan snart, slutar halv två idag så det blir en kort dag som tur är. Sen ska jag och Tanja kolla på syrans lägenhet i stan och efter det ska jag nog hem och packa. Ja om de inte blir nått annat planerat ;) 

Puss/ Ruth



Hatar måndagar!

Min dag har typ varit lite tråkig, eller den har ju haft sina fina stunder som alla andra dagar. Men som sagt det är måndag så vad kan man förvänta sig liksom ;)

Har gått i skolan, en helt vanlig ganska tråkig måndag men den va faktis ovanligt chill hehe.. på svenska lektioen skulle vi rätta våra berättelser som vi gjorde förra terminen, men jag hade inte fått tillbaka min berättelse så jag hade inget att rätta. Det va ju skönt jag slapp göra något på den lektionen. När lektionen slutade så träffa jag på Elias, Lukas och Edvin i korridoren, vi snackade lite och så började vi snacka om hur korta bambi och jag va och Elias påstod att han började växa ikapp mig så jag skulle bevisa för han att jag inte va så kort, så jag tog av mig mina högklackadeskor och så visade det sig att jag inte va så kort men dom skulle på lektion så dom drog och då träffa jag på några andra bästisar och dom fråga vart mina skor va, så jag gick tillbaka och kolla men då hade visst Elias, Edvin och Lukas kidnappat mina skor så jag gick ner och då fick jag tag på Lukas innan dom började och han sa att mina skor låg vid Clara och Ellen så jag hitta skorna tillslut. :)

Slutade inte förrän halv fyra så jag va ju lite trött sen när jag skulle till stan med Diana.. men vi drog till McDonalds med Carl och köpte chokladmilkshake så min dag räddades! Och när jag kom hem så fick jag en glad nyhet!  Jag åker inte förrän med morgonbåten på lördag så jag kan ju hitta på något kul på fredagkväll. ;)
Puss/ Ruth

(jävlar vad brun jag va i sommras *bilden*)



Det va du som gjorde mig som lyckligast, det va du som fick mig glad på riktigt, den som betydde mest för mig. Men det var också du som sårade mig mest, framkallade flest tårar, den som mina tankar aldrig ville släppa taget om. Du gav mig allt och ingenting. Du förstöde ofta mina dagar, men gjorde dom också till dom bästa. Du är en idiot, jag vill bara slå dig mitt i facet samtidigt som jag bara vill krama om dej, jag hatar och älskar dej på samma gång. Nu, vill jag bara att du ska fatta, vad fan du har gjort...

My Day

Hej på er, trött tjej här. Tänkte berätta lite om min dag. Jag har varit i skolan, och innan sista lektionen som var slöjd, blev jag brutalt mega mulad utav några killar, hahah, fyfan, jag blev helt svart under ögonen och mitt hår såg ut som kaos och det droppade massa vatten från det, HELA JAG VAR BLÖT. fyyysatan säger jag bara, men det var ändå rätt kul, första snöbolls/mular kriget i år för mig faktist.

Sen så åkte jag bussen heeeem, och nu ska jag äta lite mat, plugga biologi, prov imorgon som sagt, får hoppas att det går bra.. Boggar kanske lite senare.

SLÄNGKYSSAR // tanja


DAGENS LÅT

FÖRSTA INLÄGGET FRÅN TANJIS ♥

Hej på er! Det här är mitt första inlägg, hihi, awesome! Vad tycker ni om bloggen då, fiiin? Kommentera gärna, och följ supergärna våran lilla blogg! Jag har tidigare bloggat på www.tanjabjorkegren.blogg.se men nu kommer jag nog bara blogga på den här bloggen.

Igår sov ruth hos mej, vi hade en helgrym kväll med tårta och presenter, och så tog vi massor utav bilder och fixade den här bloggen! och SJÄLVKLART blev det en enl del snack ocg skratt oxå. Alltid lika kul men världens bästa vän! sen idag så fixade vi bara med bloggen osv... Sen så åkte jag och spinnade med fotbolllslaget, sjukt jobbigt men det känndes ändå sjukt bra!

Nu ska jag se på film och plugga lite biologi, har prov på tisdag *FUCK SCHOOL*.

SLÄGKYSSAR /tanja


Jag älskar dej

våran FINAFINAFINA tårta


Skillat...

Hatar min mobil, den ställer om sig typ helt automatiskt och det är så irriterande!!! Asså jag har typ trott att klockan varit en halvtimme mindre än vad den varit egentligen pga att min mobil dampar.. Jag vill bara slå sönder den just nu! :(

Aja hoppas inte ni andra har lika mkt problem med era mobiler som jag har med min ska dra och tvätta lite kläder nu :)
Puss!/ Ruth

Tiden bara rinner iväg..

Sova!

Haha gjorde värsta braiga inlägget nyss men så råka jag klicka bort det så nu blev det inget fint inlägg, haha! Aja jag och Tanja ska iaf sova nu för vi ska upp klockan 8 och klockan är ju typ halv tre så det blir lite tight sov schema :/ inte för att jag brukar planera när jag ska sova osv men man måste faktis få sova lite ibland så hoppas ni också kan sova gott nu! Pussar/ Ruth

vi bah testar