Fan vad jag inte gillar måndagar

Asså guud vad hemskt nu när höstlovet är slut... jag orkar verkligen inte med skolan! :( 
 
 

Gran Canaria

Nu drar jag vill Spanien Gran Canaria! pusspuss

hemkunskap

| het korvgryta med ris |
höhö...hemkunskap

| het korvgryta med ris |

| - text & bild - |

- Tänker tillbaka och ler, när jag minnena utav oss ser. Men man måste blicka framåt, fast man inte vill nå mer. Men man måste hålla allting inne, som om det vore ens sjätte sinne. Fortsätta le, och se vad dagen har att ge. -

(Har skrivit texten helt själv. GANSKA nöjd för EN GÅNGS SKULL...)
KYSS
Tanja

MYZ

Sitter i sängen nu med datan och ska se på Skärgårdsdoktorn. Så himla mysigt! Älskar att se på det, alla säsongerna är dessutom bra. Börjar med att se ettan ikväll, så får vi se hur lång tid det kommer att ta innan jag ska låna nästa utav farmor.
På tal om farmor och farfar, så va jag hemma hos dom förut och åt tackopaj och äppelpaj och firade farfar. Det va ganska långtråkigt sen efter min kusin dragit hem, Fant ingen att umgås med då... Så jag satt och kolla på tv tills jag fick nog och bad mamma att vi skulle åka hem. Och nu sitter jag har i min pyamas, redo för lite filmmys!

Blev på sjukt bra humör nu när jag kom hem, vet inte riktigt varför, fick väl något tillfälligt ryck... Vi hörs imorgon!

KYSS
Tanja


Lolzan


lite fint som min kusin målade på migJag fattar inte...

ASSÅÅÅÅÅ, SATANS HELVETE! KNULLA EN HÄST JÄVLA ÄCKEL BLOGG! 
Jag hade suttit i ungefär en halvtimme och skrivit ett låååångt inlägg, och sen helt plötsligt försvann det bara. Jävla skit. får väl skriva om det, men tänker fan inte göra ett lika långt igen, för det orkar jag inte...
 
Jag fattar inte hur så många går in på bloggen varje dag även fast vi aldrig bloggar. Men man blir ju faktisk ganska glad att så många faktiskt vill läsa denna blogg. Andledningen till min dåliga uppdatering är väl att "livet kom emellan", har varit så otroligt mycket plugg, och tänkande... Tänkande, gåt, skratt, vänner, FOTBOLL, pojkvän, som jag desutom inte har längre... Kan vara bra att veta, Jag och Jonathan är inte i ett förhållande längre, men vi är fortfarande bra kompisar :) tycker att det va synd att det tog slut, men that's life I guess... *End of the story*, naj men mer än så behöver ni inte veta, och vill ni det, fråga mig. Vill ni inte, bryr jag mig faktiskt inte. Men som sagt så har "livet kommit emellan" och när jag faktiskt haft tid så har jag inte orkat. Men jag laddade ner Blogg.se appen till min mobil förut idag så det kanske blir lite mer uppdaterningar, all blogga poå bussen t.ex är ju faktiskt en väldigt bra idé, för att antingen sitter man bara och lyssnar på musik eller så sitter man och snackar med någon, ungefär så. Så då kan man ju likagärna blogga lite.
 
Hur mitt liv ser ut just nu?... Naj men det rullar väl på, när folk frågar hur jag mår får dom svaret, "jag vet inte". För jag vet helt seriöst inte hur jag mår. Glad på utsidan antar jag att jag är i alla fall. Skolan kan ju i alla fall dra åt helvete, jag orkar verkligen inte, men jag måste kämpa, det måste alla. Är så trött på alla som sviker, gör en besviken, sårar osv också. Så himla tråkigt med sådant... JÄVLIGT tråkigt rent ut sagt. 
Har verkligen jätteont i mina benhinnor också, och min hälsena, har ju haft problem med benhinnorna förut, och efter hegen med matcher så har det blivit värre än förut... Och idag så fick jag ett brev om att jag blivit uttagen till förberedelselägrtet inför Cup Komunal, men jag fick ringa och säga att jag inte kunde medvärka pågrund utav det. Men om jag har tur, och om jdet blir bättre, så kommer jga KANSKE få vara med sen när själva cupen är *HOPPAS HOPPAS HOPPAS*. Blir såjävla ledsen och besvien pga det här. Jag haftar mitt liv seriöst. FAN. Mina benhinnor förstör mitt liv... Får lite fml känlsa. FAAAN ALLTSÅ...

Men iaf, nog om mitt just nu äckliga bajs liv, haha. Ikväll fyller farfar år, så jag och familjen ska hem till farmor och farfar och äta mass gottansgottans. Lite myz sådär.
 
KYSS
Tanja

Matte lektion

Sitter och cillar på matte lektionen med Viktor. Jajamensan! Haha...
Ska ut i spöregnet sen och färdas mot busstationen
Kyss | Tanja

biter Viktor lite...

LOLZ, high 5 Bitches