Min dag

Har varit hemma från skolan idag pga att jag är sjuk. Gick upp vid typ halv ett, åt frukost, sen har jag bara suttit vid datan och sett tv. En riktigt chill dag. Vet inte om jga ska till skolan imorgon, det får jag se, 
Har inget mer att säga,
 
PEACE
 
- Bildlöst inlägg -

blä

Sov sjukt "dåligt" i natt eller hur man ska säga. Vaknade flera gången och va het febrig och kall svettig. Och sen i morse så mådde jag ändå helt okej. Men sen i skolan så va mina ögon/linser helt fucked up hela dag, såg skit dåligt och set sved i ögonen och så kände jag mig åter igen febrig. Så jag tog en buss runt två tiden hem, och när jag kom hem så bytte jag om till myskläder, tände ljus i mitt rum, tog lite glass, satt på en film och satt där invirad i några filtar och efter ett tag somnade jag. Så sjukt skönt. Somnar nästan alltid när jag kommer hem från skolan, eller så sover på jag på bussen, och även fast jag sover då, så brukar jag somna i vanlig tid på kvällanra. Haha, känner mig som en dagis unge, men jag antar att sömn är sådant jag behöver lite extra utav.
 
Ikväll skulle jag åkt på träningn, men på grund av att jag trampade snett två gångern på gånrdagens träning har jag ont i foten och så är jag ju sjuk.Ville verkligen träna ikväll men jaja, that's life I guess.
Så ikväll ska jag bara se massa film och ta det lungt, så får jag se om jag kommer att åka till skolan imgorgon. 
 
Peace

första dagen i skoaln 2013

Till min stor förvåning så somnade jag rnt tolv tidden igår och gick upp på en gång när mitt alarm ringde, vilket sällan brukar hända. Skoldagen va väl helt ok, kul att träffa alla igen och så men vi hade vanliga lektioner på en gång, brukar man inte ta det lite lugnt de första dagarna?... Tydligen inte längre, vilket suger. Men det finns inte så mycket att göra åt saken så det är väl bara och stå ut. Är redan skoltrött, och det har gått EN dag, som dessutom va kort. Slutade halv två och tog en buss som gick runt två hem vilket va sjukt skönt. Så nu sitter jag här med oboy och macka och ska se på någon film eller någon liknade. 
Ikväll ska jag på träning, inomhus som tur är. Jaa så har min dag sett ut och fortsättningn på dagen. 
 
Adios Bitchamos
 

¿hurtig? sista dagen på lovet

Det här med och vända tillbaka dygnet är så jävla jobbig nu när skolan börjar igen. man somnar runt 3-4 tiden och vaknar/väcks runt 12 tiden. I förrigår så somande jag halv fyra, och så kom mamma igår och väckta mig halv tio, och sen hade jag första fotbollstränigen för i år vid klockan ett och efter den så var jag helt slut i hela huvudet. Jag orkade knappt prata med någon och så va det hela eftermiddagen och kvällen. Gick och la mig vid tolv-ett tiden och vaknade utav mitt alarm idag vid nio. Lyckades dock somna igen efter en halvtimme och gick upp vid elva, så det blev inte så lyckat. Men Jag får väl hoppas att det ska gå bra och gå upp i morgon när det är skola... 
 
Åt frukt och drack en kopp te till frukost, sen så har jag kört lite styrke träning och tagit en spring runda. Kände att det kunde vara skönt att få lite frisk lust samtidigt som man får lite bättre kondis och bränner lite fett såhär sista dagen på lovet. Planer för resten utav dagen blir nog att laga lite lunch, sen så ska jag nog bara ta det lugnt, se någon film eller något och sen ikväll så ska jag på fotbollsträning. 
 
Har fotbollsträningar fyra gånger i veckan nu januari ut plus träning hemma, så nu jävlar ska jag bli i bra form tills GA-cup. 
 

MEN FUCK OFF VÄL

skrev ett fett långt inlägg och så råkade jag SÅKLART trycka på något så att allt försvann. Tänker fan inte skriva om allt. FUCK OFF OCH PUSS

Normal is boring

De är så tråkigt vad folk har blivit vuxna/tråkiga, normala/vanliga. Kom igen vi är tonnåringar/ungdomar, det är inte meningen att vi ska sitta på något café och dricka caffe som några tråkiga vuxna. Vi ska va ute med vänner, ha kul och skratta, hur ofta sitter ni på café och skrattar och drar roliga skämt? Det ser bara mest allvarligt ut när man sitter där med en caffekopp med en vän och snackar skit om andra, eller ska vi kanske snacka om gårdagens skvaller? Eller när ni kallar tonnåringar/ungdomar som skrattar/retas och har kul för snorvalpar/räkis, liksom snälla väx upp de är som min äldsta brorsa säger "man är vuxen först när man kan vara som ett barn igen". Det är inte kul att hänga med folk i sin egen ålder som är så allvarliga och beter sig som ens mamma. De är rättaresagt skittråkigt... Nu menar jag inte att alla vuxna/föräldrar är tråkiga, men jag gissar på att ni fattar vad jag menar.
 
 
 

Evigheter sen sist

Har inte varit inne på bloggen eller ens kollat den på evigheter, har ingen aning om varför men "livet kom före", eller vad ska man säga? Vet inte hur många månader det är sen jag skrev sist, för det måste nog vara några sen förra gången jag bloggade.
Har ju funnits massor att bogga om men har inte haft det där suget efter att blogga känner jag. Men livet rullar väl på, jag är glad, deprimerad, lycklig, älskar mina vänner som jag umgås oerhört mycket med, spelar fotboll, har varit utomlands i höstas, och nu i jul har jag flyttat ner till nedervåingen och fått ett nytt rum som jag älskar. Jaa, livet är väll lite upp och ner & hit och dit, men det är väl så det ska va antar jag. Life aint always easy, och det borde det inte vara heller. 
Igår va det nyår, och jag hade ett grumt bra nyår som spenderades med underbara människor, först med min familj och massa andra familjer sen i vibble med nära och kära vänner, och så va Hannah med hela dagen. Det var i alla fall riktigt kul och lyckat tycker jag!
Nu vet ni liiiite hur mitt liv ser ut och har sett ut på sistinde i alla fall, och nu ska jag ta det lite chill och ha det bra. 
 
Gott nytt år
 
- Lite blandade bilder -