Ett fel närmare rätt

Hade hemkunskap idag och då gjorde vi dehär, det va gott tills jag sa att det smakade blod och alla blev äcklade... ska nog inte säga något nästa gång! ;)
I feel like...

Älska fredagar!

Ska spendera min helg med Hilla Veera och Hippe så jag kommer inte hinna blogga, men bloggar sen när jag kommer hem ;) 
Puss!

Trollarn..

Lägger in ett snabbt inlägg innan jag ska sova, för ingen av oss har bloggat idag hehe ;)
Idag har jag typ gott i skolan och det va tråkigt, efter skolan drog jag till McDonalds med Ronja och Taylor och bara satt där och snackade, sen efter typ 45 min skulle Ronja hem och då stannade jag och Taylor kvar i 1 h efter det och bara snacka ch chilla, sen drog vi till någon som jag inte mins namnet på men whatever hehe, efter det stack jag hem och lagade mat och satte mig vid datan och snacka med tanja typ! haha älskar den bruden, hon är bara för lagom! Ja det va typ min dag, puss och sovgott!




Den här kaffeyoghurten är helt galet god!

Sakna "LIVET"

Jag vill bara hem, hem till vardagen, men nu har min vardag förändrats och det är inte längre så bra som förut, Jag saknar er där hemma, hoppas ni har det bra! 

Hemma ---> Skolan

Sitter här hemma just nu, har haft slöjd och efter det så har vi lunch och matin i skolan är inte så jätte god så jag passar på att äta hemma ;)
Asså jag är inte sådär jätte happy today men det blir nog bättre nu när jag ätit och fått i mig lite energi (Y)
Det är helt fint väder idag, fast jag önskar att det kunde va varmare.. 
Ska snart dra till skolan så ni får ha det nice, Puss!

Bik Bok

Hej på er! Har varit hemma i typ en och en halv timme nu. Började klockan tio idag åp praoen och slutade klockan sex. Det var skit kul och dom som jobbar där är så jävla härliga! Jag fick en tröja oxå för att jag praoar där och hjälper till -bild kommer nedför- köpte en tröja oxå och två par trosor och HÅRFÄRG. omg. Jag ska färga mitt hår. Har bara tonat det tidigare, men nu så ska jag FÄRGA det, omgomgomgomgogmomgomg!!!

ajajaaaaaaa. Nu orkar jag inte blogga mer, puss. BIld kommer nog på mitt hår. puss.


Den jag fick


den jag köpte, älskar den!


trosor


HÅRFÄRG! OMG.

PUSSPUSS//tanja

Serri jag blir irri...

Hehe, asså jag är astrött, och jag vill hem!!!! Jag vill till Sverige och ha kul oc ha med alla underbara människor!!!
Som sagt jag är as trött, egentligen va jag jätte glad imorse typ, det var fint väder och även fast jag kom en halvtimme försent till första lektionen och den började liksom halv 10 och så gick det jättebra på gympalektionen och nu bara sitter jag här och deppar(what's my fucking problem?).
Asså jag saknar verkligen alla och så vill jag bara träffa min syster!
Jag måste nog plugga nu puss puss!




Yeeeey, glad tjej här!!!

Hahahah! har pratat med Tanja, asså jag älskar henne otroligt mycket, det finns inte ens ord för det!

Puss godnatt på er folket och på dig Tanja!


I'm always happy with you! 
11 dagar kvar älskling!



Fest.


hej bajs, osvosvosv. VEM FAN BRYR SIG OM NÅGON JÄVLA RUBRIK...?!

Hej på er! är sjukt trött, och jag har bloggat så sjukt jävla dåligt den här veckan, förlåt för det. Jag har varit med mina finste Fanny o Emelie, vi sov hos emelie i onsdag för vi hade studie dag i torsdags, as najs, vi hade så jäääävla kul, älskar er! och igår så drog jag hem till Gustav och så såg i alla Ice Age och gjorde chokladpudding och massa annat kul! Och idag så har jag haft träning och sen har jag typ inte gjort ett piss, men nu ska jag få prata med min älskling Ruth som jag inte har gjort på över en månad, är så otroligt lycklig just nu, finner inga ord. jag kommer börja stor böla när jag hör din röst ruth, haha! 

Imorgon oända tills på fredag så ska jag praoa på Bik Bok, NAJS. Puss. 
 

Tjatja bloggen!

Jag är så himla trött och jag har typ ont i hela kroppen, inte så nice. Julia, Taylor och Casper(?) sov hos mig i natt eller typ på morgonen för vi va uppe ett tag. Jag somna typ vid 5 och Taylor somna först av alla, Taylors förklaring till det va att någon måste ju ta första steget, haha nörd! 
Dom stack  runt 2 och nu sitter jag här, ska nog ta ett varmt "bad" för jag har så ont i kroppen och så är jag så trött så jag pallar ändå inte göra nått idag.

Hoppas ni får en fin dag, puss!


Ni är så fina!

Orkade inte blogga igår, hoppas det inte gör nått?
Idag började jag skolan halv 10, tyckte de va otroligt skönt att få sova läänge!
Slutade kvart i 1 och drog till stan med Taylor, hon skulle köpa lite fina saker så jag följde med, sen skulle hon dra och gymma så jag stack hem och åt något och efter det ringde Liv och sa att hon va utanför mitt hus och då stack vi och kollade på Julias träning fast vi dansade mer i omklädningsrummet än att kolla på träningen ;)
Efter träningen drog Liv och jag till Liv och efter det stack jag till Julia och snackade lite :)
Nu sitter jag här och laddar ner bra musik till mobilen! Men ska snart sova så Puss godnatt!


Du är så het Taylor! And you know it!

Vacker!

Nytt!



Älskar dom här! Köpte dom av Julia, tack finis!
Dom är lite stora fast dom är storlek 36, men det gör inget för vintern börjar ju ta slut så då kan jag ha dom nästa vinter ;)

Puss!

Vad tycker ni?

Ja vad tycker ni om den här outfiten? Skulle man kunna gå så i vår/sommar? 
Kommentera vad ni tycker, puss!


Mat!

Har haft slöjd typ för 40 min sen och har nu lunch i 45 min så jag åt hemma, men ska dra till skolan för jag börjar om typ 10 min, bloggar senare ;)

puss

Saknar dig älskling 

word...


So fucking L0ST.

Hej på er. SKoldagen va väll okejjj, kunde varit bättre. Har precis spelat LOL för första gången i mitt lif, det gick åt helvete. Men på lördag så ska jag få lära mig det av min bästis. hihi. meneeeeeee. Nästa vecka är det iaf prao, klasserna 82 & 85 är inte i skolan nu är det känns väldigt tomt, saknar några. och nästa vecka är det min klass (83) plus 84 & 81 som har prao, så man kommer ju inte att få träffa dom typ typ 2 veckor... aja.

 Jag ska iaf praoa på Bik Bok, så jäääävla najs. kommer inat att få träffa så många från nån klass då. wäääh.

men nu ska jag äta glass eller nått. puss // tanja



Svar på kommentar

Haha de va någon som undrade varför jag skulle byta skola och de va för att jag inte ville ha latin mer och då fick jag inte gå i den skolan för att det finns en skola som är närmare där jag bor. Så förvänta er inte att ja är en "bad girl" ;]

Puss!

Tips!

Här är ett tips på flingor som jag tycker är jätte goda!!

Smak: vitchoklad och kakao


massa ord





Haha, fick bara lust att slänga in lite citat bilder, ska plugga nu. PUSS// tanja

slutkörd

Är så sjuuuukt trött och har ont på ett ungefär, ÖVERALLT. Har spelat destrikts match idag mot 96orna. Känns ganaks ovant att spela med ett annat lag men det är sjukt kul ändå för att alla är så dukttiga! vi vann med 4-1, sjuuukt bra jobbat! Sen så hade vi träning sammtidigt men jag han träna i 45 minuter iaf. va så sjukt trött sen på vägen hem... Men när jag kom hem tog jag en lång skön dusch och sen kom en släkting och så fick jag lite presenter i efterskott, NAJS, sen blev det lite tårta osd. och nu sitter jag här i myskläde och ska plugga matte för en gångs skull, haha. Det kommer min mattelärare att gilla.

 BLoggar lite senare, HA EN FORTSATT BRA KVÄLL, PUSS// Tanja


ÄLSKAR DENNA LÅT, ÖRONORGASM!


LITE NYTT

fixat om bloggen lite, ÅSIKTER TACK!
PUSS

Hemmakväll

går efter fotbollsträningen så sov Alex hos mej, haha, vi somna typ precis efter big brother va slut, haha, så sjukt trötta. sen i morse när vi vakna så va käka vi frukost sen spela vi sims, hehehe, sen så blev det moppe hem till Alex och sen åkte vi med i till stan och då köpte jag lite grejer och sen så träffa vi några sen drog vi hem så fixade jag hennes hår och sen så blev det moppe hem, själv, och kvällen har spenderats med pappa. Vi har suttit vid varsin data och varit ''sociala''.
BTW SÅ HAR JAG SKAFFAT TWITTER, FÖLJ MIG! @tanjabjorkegren :)))))))))))
JAG ÄLSKAR DIG ALEXANDRA

Oh no!

åååh, hatar att hitta pengar i min ficka hittade 20 euro och jag är jätte sugen på kakor så jag kommer bara slösa dom :'/
2 bad 4 me, nu ska jag till affärn


Boring Friday!

Okej dethär suger, dagen började med att jag gick till rektorn i lönkan med pappa och ja asså det är helt fucked up men jag ska byta skola, för jag råkade visst ha en f*ttig rektor i min skola som inte ville att jag skulle gå i den skolan. Det suger.. Jag vill inte byta skola nu när jag fått så underbara vänner, menmen livet e hårt och man kan inte alltid få som man vill..
Jag ska ialla fall gå i 7b tror jag..
Aja efter det så va jag med Julia fast hon skulle på någons födelsedagsfest så nu har jag fedt tråååk....
Hoppas att ni har en super trevlig fredagskväll!

Puss!

Lite "fina" bilder           




Hello!

Jag har haft en galet trevlig kväll med Liv och Julia. Haha jag skrattar ihjäl mig av deras såkallade svenska språk och uttal! Hahaha, ja som sagt jag har skrattat jätte mycket idag.
Dagen började med att jag gick lite vilse när jag skulle till skolan så Julia fick vänta på mig utanför skolan i det kalla vädret i typ 25 min, jag är ledsen för det Julia.. Men när vi hade kommit 45 min försent till vår gympalektion så bestämde vi oss för att inte komma dit överhuvudtaget, haha och sen när vi skulle springa över vägen från stället där vi hade gympa höll vi nästan på att bli påkörda av en spårvagn som damptutade på oss hehe.. badass Julia som inte kollar om det kommer några bilar/spårvagnar näär det är rött ljus.. aja vi dog ju iaf inte. Och efter skolan så stack jag Julia och Liv hem till mig och åt kaka men det blev så tråkigt så vi drog till stan och så fick man gratiskaffe ute vid ett kaffestånd så jag lärde mig dricka kaffe, fast jag fick ha i några sockerbitar och "lite" mjölk. och efter det Drog vi hem till Julia för hon skulle visa kläder till oss som hon ville sälja + att vi va jätte kissnödiga, så när vi kom dit och när jag skulle på toa så gick Julia och Liv till hennes rum och deras hus va lite stort så jag gick lite vilse när jag skulle till Julias rum.. Jag köpte några plagg av henne plus ett par skitsnygga skor!!!
Kommer kanske bild någon gång...

Aja galet mycket kärlek till Julia och Liv som har stått ut med mig hela dan idag



Julia... BADASS


Spontant

Hej på er, i skolan idag så fick bag och fanny något spontant ryck och ringde min mamma och hörde om de va okej att jag sov hos Fanny inatt, och det gick bra. Problemet är bara att jag inte har några grejer med mig (INGEN PLATTÅNG, FAAAAAN) men det fixar sig nog... Fanny har en minimal rosa som jag får använda, tur de. Har nämligen blivit en aning beroende utav att platta mitt hår varje morgon... Inte ett dugg bra. Hu.

Vi har iaf köpt chokladbollar och kebab chips, vi tyckte att dom värkte lite spännande, hihi. Bloggar lite mer sen kanske. Slängkyssar// Tanja

(Ruth, jag saknar dej.)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3328045/images/2012/pic_193891713.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3328045/images/2012/pic_193891713.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3328045/images/2012/pic_193891713.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3328045/images/2012/pic_193891713.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3328045/images/2012/pic_193893132.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3328045/images/2012/pic_193893304.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3328045/images/2012/pic_193893410.jpg" class="image">


My [no]life..

Jag saknar mitt hem...
Jag saknar mina vänner...
Jag saknar dig...
Jag saknar våra stunder...
Jag saknar att känna mig levande...
Jag saknar ditt skratt...
Jag saknar ditt leende...
Jag saknar sommaren med dig...
Jag saknar då de va vi två...
Jag saknar min familj...
Jag saknar din familj...
Jag saknar mitt lag...
Jag saknar Lickerhamn...
Jag saknar Kallis...
Jag saknar dina miner...
Jag saknar dig syster...
Jag saknar när vi låg där i din säng utan en dator...
Jag saknar när vi skulle dygna och du somna 2 timmar innan...
Jag saknar att känna mig äkta glad(glad ifrån hjärtat)...
Jag saknar sommarn då jag kom hem från norge...
Jag saknar stunderna i Södertälje...
Jag saknar dan jag ringde dig och sa att jag cyklar hem till dig för att jag saknade dig fast vi hade varit dagen innan...
Jag saknar när du kom och hämtade mig från flygplatsen i somras...
Jag saknar er...
Jag saknar julen då vi möttes halva vägen...
Jag saknar när jag dygnade och skulle dra till stan efter med massa folk...
Jag saknar klassen i stenis...
Jag saknar att ligga i din säng och läsa KP...
Jag saknar när du sover bredvid mig i min lilla säng...
Jag saknar alla mysiga kramar...
Jag saknar allt som har med Gotland att göra...
Jag saknar att vi kunde göra allt tillsammans...
Jag saknar att jag var starkare med dig vid min sida...
Jag saknar dig och dig och dig...
Jag saknar...

Och jag hatar att jag inte kan le utan att anstränga mig...









bibiloteket

hej på er, sitter i bibiloteket med två muppar och har precis skrivit klart om att ljuga, vilket va tråkigt. men det är ändå rätt intresant ämnde att diskutera om, om det är rätt eller fel. Om ni har någon åsikt om det, KOMMENTERA.
Igår så bloggade jag inte klokt för att jag tränade med damlaget, och ikväll så ska jag träna med mitt lag... orkar inte, fotboll tre dagar i rad, fast jag älskar det. hehehhe. Men nu så ska jag till mitt skåp och sen på lektion.

HA EN BRA DAG. PUSS//tanja


fullt upp

har inte tid att blogga klokt idag, har lite att göra... PUSS//tanja

muppbild...

(Y)


Det måste vara på liv och död,
Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt
För om jag tar i för löst,
har jag förlorat allt imorgon bitti

Du kan säga vad du vill, du kan gnälla lite till
men gör det hos min jurist för jag får säga vad jag vill
att du lägger ner din tid och att jag bränner energi
för att kunna sätta dit Mister Frej och Afasi

Signa deal med ett gäng som förstår att ribban är hög
och gör en video där kungen tar kokain från en röv
Dom som ber oss att vara tysta, dom kan ligga och dö
för vi besannar inte den formen av tiggandes bön
Men jag kokar hjärta och själ, ner i allt som jag gör
Därför jag kan gå i versen som en entreprenör

Jag förlorar bara när, någon lämnas oberörd
Så jag jonglerar med brinnande bajskorvar tills jag dör
Jag sitter här och luktar gott i händelsernas centrum
Du sitter där och ruttnar bort i händelsernas väntrum
Som vanligt tar jag på mig min största kostym
och lever om på bästa sändningstid och högsta volym

För du vet - det måste vara på liv och död
Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt
För om jag tar i för löst, har jag förlorat allt imorgon bitti

Liv död, liv död - måste vara på liv och död!
Heeeey ooh, liv död, liv död - måste vara på liv och död! (x4)

Det måste vara på liv och död om jag ska göra det här
Vill kunna se mig själv i spegeln om jag blir pensionär
Då finns det ingen mera kung, det är okej att vara fag

Jag och Herbert var förändring, vi var del av det där
Å vi såg skiten vända och vi tog våra chanser
Fast hela rap-scenen gick baklänges och med cancer
Acnet satt i ansiktet, inte märket på jackan
Flera hundra skitungar skulle lära sig att rappa
Allt var vackert, fast min lägenhet var full av aspest

Du var min bästa vän, fick alltid äta av din matsäck
Jag grät men din mamma när dom stängde igen din matsäck
Ringrostig duvunge kommer alltid vara fastspänd
Står här vid botten, din musik är helt unik,
om du stannar kvar i Ronneby så kostar det ditt liv
Det här är på liv och död för mig,
ifrågasätter du den saken är du död för mig!

Det måste vara på liv och död,
Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt
För om jag tar i för löst, har jag förlorat allt imorgon bitti
Det måste vara på liv och död,
Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt
För om jag tar i för löst, har jag förlorat allt imorgon bitti

Liv död, liv död - måste vara på liv och död!
Heeeey ooh, liv död, liv död - måste vara på liv och död! (x4)

Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt
För om jag tar i för löst, har jag förlorat allt imorgon bitti
Det måste vara på liv och död,
Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt
För om jag tar i för löst, har jag förlorat allt imorgon bitti

''Så jag jonglerar med brinnande bajskorvar tills jag dör'' ''kungen tar kokain från en röv'' haha, de va då en jävla mongo låt text, haha! men låten är endå en stor tummen upp!

SLängkyssar//tanja

''I miss how happy I was with you...''

hej på er! Ruth kan tyvärr inte blogga ikväll, men jag kan, och det är ju tur att nån av oss bloggar för vem vill läsa en blogg som det aldrig skrivs på...? hehe.
 Gårdagen/dagen med fanny var sjuuukt kul! massa mys och roligheter! Vi såg på en film som hette Devil igår, ganksa läskig faktist, eller fanny sa det, jag somnade nämligen precis när det läskigaste hade börjat bryta ut och vaknade när filmen var slut, haha, jag var så jäääävla trött, hade ju varit på fotbollsträning och sen åkt hem till fanny igen efter det haha, kände mig jätte taskig som somnade när vi skulle ha så kul... För sen när filmen var slut så va jag sjut dryg (förlåt för det...) och tyckte att vi skulle gå och lägga oss, haha. aja... När vi vaknade i morse så va jag iaf på bättre humör, fast mitt morgon humör brukar ju inte direkt va på topp... Eller hur ruth? Och vi gjorde brunch som bestod utav ägg, bacon, juice och apelsinbitar, jättemumsigt! sen så såg vi på en till skräckfilm, the collector, sjukt äcklig... sen gjorde lite annat, sen tog jag bussen till stan, sen bussen hem. och här hemma har jag och lillebro gjort pizza och sett på tv och bara chillat. Mamma och Pappa är på nån grej och kommer hem i natt typ.

Oj vad mycke ''sen, och sen, och sen'' det blev... hu.

Imorgon är det Träningsmatch, TAGGA! NU KÖR FÖRFAAAN.

SLÄNGKYSSAR // tanja







BTW! RÖSTA PÅ DANNY I MELLODIFESTIVALNE, HIHI.



Me gusta!

Har inte hänt så mycket idag var på stan och köpte ett par nya örhängen som jag tyckte såg rätt trevliga ut ;)




Hej hej Monica!

Heej Heej Monica, Heej påååå diiiig Monica! Här kommer ett gästinlägg från faaaanny! Vill bara säga att tonight kommer det bli helt amazing! Hehe det blir grymers, och mycket creeeed till tanjas pappa leifen, utan han skulle jag ligga och grina nu! Hehe Pusselipuss// Fanny


Fanny Bevacqua

Hej på er! Här just nu så ligger jag i Fannys säng och äter macka, med Fanny. Haha. Snart så ska vi hitta på något kul, sen så ska jag med bussen till slite och träna. Sen ska jag hem och hämta mina saker och sen ska snälla pappa skjutsa mig hem till Fanny igen. Hihi, sen så ska jag duscha här samtidigt som fanny fixar tacos till oss, Mumma! Sen blire bara massa godis, mys, skräck film, prat och skratt! YEY! Vi hörs, Pusspuss// Tanja


SVERIGE

Jag kom just att tänka på en kommentar "om mina kompisar här i finland kan svensnka" och jo det kan dom, och anledningen till det är att vi går i en svenskspråkig skola. :)

Puss godnatt sovgott och drömsött!



Yes!



Har tagit ur läkörhängena nu

Godmorgon

Jaha godmorgon, har ni haft en trevlig dag? Det har jag hihi.. ja asså det blev inte som jag hade tänkt mig.. de va ju meningen att jag skulle på sportdagen idag men jag orkade inte vakna så jag sa till pappa att jag va sjuk. jag vakna typ vid halv 1 och det va as skönt att bara sova ut för en gångs skull ;) fast jag erkänner att de är lite tråkigt att bara va hemma när man inte kan göra något annat än att äta..



Så jävla bäst, ELIIIIIT till och med. Jag älskar dej Clara Jakobsson

Big Love!

Idag har jag varit i skolan till 14.15 och efter det så drog jag till stan med Liv och bara kolla på kläder och snackade. Så åkte jag hem någon gång vid 4/5 tiden, och efter det har jag bara chillat orkade inte göra nått efter att jag kommit hem.
Imorrn har vi sportdag med skolan och då drar man  typ och åker skidor, slalom, snowboard, går på promenad eller nått sånt liknande så det kan nog bli rätt kul, fast jag har inte åkt snowboard på kanske 2 år så vi får se hur det går :/ Och så har jag ingen aning om ifall jag har lektion innan eller inte, men om de skulle vara så så kan dom räkna med att jag inte kommer vara där..

Asså jag vill hem till Gotland och bara träffa alla kompisar, saknar er jätte mycket bara så ni vet..! 

Tror jag ska gå och lägga mig snart faktis så att jag orkar upp imorgon, hehe.. 

Puss på er!





Jag saknar dej.

Hej på er. För det första vill jag bara säga en sak till den finste personen jag vet, till min Ruth:

Jag saknar dej. Så otroligt jääävla mycket. Du anar inte. OCH. Jag älskar dej ♥




OCH NU tänkte jag rabbla på lite vad som har hänt denna vecka...
I måndag när jag kom till skolan så kom jag på att jag skulle jobba i bibiloteket, haha, med Alex. Det var sjukt drygt i början men sen blev det rätt soft/kul, förutom att Alex inte orkade göra så mycket så jag fick gör nästan allt. standard. Sen på kvällen hade jag destirktsträning.
I går (Tisdags) så va det soaré efter skolan, Clara som ska spela min låt va inte tyvärr inte där så att det blev inte så mycket öva på min låt, men det kommer jag ju får tid till att få göra vid massa massa massa andra tillfällen. O sen på kvällen hade jag ftbollsträning.
Idag så va det bara en helt vanlig skoldag, helt okej dag. När jag kom hem så åkte vi iväg och åt mat hos några sen drog vi hem hit igen och nu ser dom på film, och jag pluggar moppe...  Fyfan säger jag bra. DÖ SVÅRT. Blä.  OCh nu ska jag fortsätta med det, 178 sidor att läsa, tjohejvadkul.

Bloggar kanske lite senare, slängkyssar // Tanja


 ROSA BILD, heheheheheh hihihiihi

Hungrig!

Haha som rubriken lyder... Jag är typ hungrig hela tiden!!! Jag har inte tänkt på det men det är faktis rätt kul att äta, liksom bara få i sig något gott, jag vet jag är lite depprimerad osv men det går väl över om några år eller så... 
Ska iaf dra ut och springa nu eftersom att jag inte va ute och sprang igår, eller i mina drömmar var jag det men det gälls inte. 
Ja igår så slutade jag 13.45 så jag drog hem på en gång eftersom att jag inte orkade göra nått, så när jag kom hem åt jag mellanmål och så skulle jag bara vila lite och då somna jag och så vaknade jag vid 18.00 och så åt jag nått och så gick jag och la mig igen och så vakna jag vid 21.00 och åt igen och så satte jag mig vid datan men orkade inte blogga så när jag hade kollat fb så gick jag och la mig och så började jag halv 12 idag så jag fick lite sovmorgon, hehe.
Och efter skolan va jag med Miksu och Kiira och så bara chilla vi typ fast dom skulle plugga till ett prov som jag inte behövde ha för jag är ju så "smart".. Men jag stack hem någon gång vid 8 iaf. ;)

Men NU ska jag ut och springa så ha ett trevligt liv, var ni än bor, så har jag också det :)
Puss

Kära svenska läsare...

Hej alla trogna svenska läsare!
Det är Ruths två vänner här, Miksu och Kiira ! ;) Vi har alla tre slutat skolan kl.2 idag och sen kom vi till Miksu och "plugga". Nu har vi ätit och nu chillar vi i Miksus storalillatrångaluftiga rum ;)) Igår var Ruth hemma och sov.. Voi lilla trötta flicka :( Miksu var sjuk så hon var hemma och Kiira var nu bara bäst. Vi kolla just att Ruth har haft jätte snygga vänner i Sverige!! Så hällsningar ti er svenskar att snygga är ni!! I Finland har det blivit vårigare men det är ändå minus grader.. ouyeah.. 2-0 ti Sverige alltså ;) Nu ska vi seriöst börja plugga lite svenska och sen får vi se va vi gör! PUSS

FOTBOLLSTRÄNING

Nu ska jag dra på fotbollsträning, TAGGA. Sen blire hem, duscha, äta, konfrimationsgrejsimijs. haha. bloggar kanske när jag kommer hem eller ikväll efter konfirmationsgrejen... Annars så får vi hoppas på atT Ruth bloggar lite!

SLÄNGKYSSAR // tanja


HEJ JAG HAR TONAT HÅRET ↓

mjau.
söt.
tja. DEN HÄR BILDEN ÄR MEST LIK HUR DET SER UT ↑
bus.

MIN VECKA I BILDER OCH LITE ORD

HEJ PÅ ER! Jag har inte bloggat på en hel vecka nu, för att jag har ju varit i fjällen osv. DET VAR SKIT KUL. Jag orkar dock inte bertätta om allt men jag har lyckats få ett rött jävla märke på näsan, ett stort blåmärke på rumpan, åkt in i ett staket och fastnat med skidorna och om inte staketet hade varit där hade jag åkt rakt ner för ett stup. heheheheh. Samt har jag lite andra små blåmärken överallt. MAD SKILLS. Så har jag varit och sett på krullis, umgåtts med massa härligt folk, och så har min älskling Hannah sovit här, super mys! sjukt underbar sportlovsvecka säger jag bara! Hade bara önskat att det var längre och att jag hade spelat krullis och att RUTH HADE VARIT HÄR... JAG SAKNAR DIG ♥
LITE PICKS:
När jag och Fanny åt på etage och när hon sov hos mig:

jag älskar dej
Fjällen:

Övrigt:




orkar inte lähha upp mer bilder, puss


TONAR HÅRET

SKIRVER NÄR DET ÄR KLART, HIHI.


Känner mig fri!

Har inte bloggat på ett tag, trodde att Tanja skulle ha gjort det men nej. :D Har inte hunnit blogga, det har varit rätt mycket med skolan och så hinner man inte för att man sitter vid datan hela tiden.. Aja har inte gjort så mycket förutom att umgås med nya människor hela tiden, det är faktis jätte skönt att prata när man har varit lite tyst ett tag, känslan när man bara får skratta och prata ut är underbar ;)

Har gått i skolan idag från 8 till 4, och det suger, det är ju liksom fredag hallå? lite fritid vill man ju ha.. Och sen när jag skulle gå till spårvagnen från skolan så står jag vid ett övergångsställe med rött ljus och så ser jag hur 3:an(spårvagnen jag åker med) åker iväg så fick vänta där ute i kylan i typ en kvart.. så ja min dag idag har varit sjukt jobbig, har varit sådär jobbigt vintertrött också :/

En sak jag inte kan fatta är att jag inte har tränat på minst 4 veckor!!! Saknar laget! tiden har bara runnit iväg och det känns hemskt att inte ha varit igång nånting.
Jag tänker inte låta mig bli såhär otränad igen! Har iaf varit och sprungit idag och det va verkligen skönt att bara känna sig svettig och utmattad när man kom hem!
Btw, om någon vet något bra fotbolls lag här i Helsingfors är det bara att säga till, saknar fotbollen något enormt!


Jag hoppas att ni inte har haft en lika dålig skoldag som jag, pussar!