Jag vill bara säga att... ninja

 
nej men jag vill faktis bara säga att sorry för att jag inte har bloggat så mycket...

Fancy Pants

Förra helgen var jag och köpte lite kläder med min syster och då köpte jag dom här läckra byxorna ↓
 
 
Ville bara visa dom, hehe. Jag köpte också ett par vanliga byxer från Gina och två andra tröjor som jag kan lägga ut bilder på nån dag, Puss!
 
 
 

jahhhh

hej på er. Måste packa och fixa mig inför min träning nu som jag ska på i alla fall... Har det lite bråttom! Bloggar sen!

BESO

FÄÄÄÄÄRDIG

Nu är jag äntligen klar med mitt rum Det är ommublerat och nystädat. Jag har rensat bort en massa gammalt onödigt skit också, så nu känns det som att ma¨n har lite koll på vad som finns i lådorna och skåpen.
 
Imorogn är det skola, ska gå upp vid typ kvart i tjugo i sex och duscha sen fixa mig, kanske kommer någon bild på dagens outfi imorgonbitt ocksåt, ojojoj, de har nog aldrig hänt tidigare på denna blogg.
Men just nu så ska jag se på film och sova hade jag tänkt. Har snackat lite skype med min saknade och världens bästa hannzipannzi97. Haha. VI HÖRS, BESO// Tanja
SJUUUUKT dålig bild för att det ser annorlunda ut i verklighetan, det ser mycket bätter ut i verkligeheten också för de delen, men den får duga.

söndag

Hej på er. Idag är en bra dag, känner det i hela kroppen och knoppen. Igår kväll så gjorde jag typ ingenting, snackade skype till halv 3, sen såg jag film och sonma. De va väl kul. Vaknade vid halv 11 utav att mamma skrek på mig att jag skulle äta frukost, så jag tog ett glas oboy. Sen efter det så har jag träna lite, gjort lite workout's. Haha. Ska bli bättre på att träna hemma för att jag får damp på min kropp... Vill att det ska bli lite fastare och smalare osv. AIII.. NU SKA JAG SLUTA SKRIVA OM DET DÄR.
Idag tänkte jag fixa mitt rum eftersoim att jag inte gjorde det igår, annars så ska jag dra in till stan en stund och va med två personer ett tag, men bara om dem hör av sig eller nånting. Har annars min dator och min musik att umgås med, mina älsklingar.
Jag skriver mer lite senare, BESO// Tanja
 
Saknar sommaren...

STANDARD...

hahahahahah, det här händer mig typ hela tiden. haha, hiu...

Vinst mot Fårösund

Hej på er. Idag så spelade jag match, och vi vann, men typ 3 eller 4 noll, och jag gjorde ett mål. Vilket känndes riktigt grymt faktiskt! *glaaaaaaad*. Och jag är så JÄVLA glad för att jag hade inte ont i mina benhinnor under hela matchen vilken lycka alltså! Men Jag fick lite ont i "hjärtat" och i vaderna, men ont i hjärtat fick jag för att jag förtfarande är sjuk och i vaderna för att jag inte har tränat på två veckor. Men jag kommer inte träna på måndag, ska cykla till träningen, va där och kolla lite, och sen ska jag cykla hem igen. Det får bli min träninng. För att jag vill inte börja överanstränga min benhinnor nu när dom precis blivit bra, så jag ska ta det lite lugnt på träningarna nu i början så kan jag kan komma igår klokt sen och inte bara paja benhinnorna på en gång.
Inatt så kunde jag verkligen inte sova, låg typ opch smsade, twittrade och såg på två flmer fram till klocken 3... Det gick verkligen inte att sova med det var nog för att jag hade sovit så mycket på dagen, från halv nio till halv tre liksom... Hela min dag bara försvann.
Nu ska jag duscha och fixa lite. Sen tror jag att jag dska mublera om lite i mitt rum, fick värsta lusten till det. Haha. De blir säkert bra. Kanta lite bilder så ni får se hur mitt rum ser ut sen också, när det är om mublerat alltså...
BESO // Tanja
bild från i sommras.

SJUK

Hej på er. just nu sitter jag i soffan med familjen och kollar på Fångarna på fortet.
Igår efter skolan så sov jag hos Fanny, helt knallförkyld... sen på morgonen så hade jga skitont i ögat + att jag va ännu mer förkyld. SÅ fanny skjussa mig till busstationen på morgonen innan hopn skulle till skolan så åkte jag med en buss hem vi typ fem i åtta, och jag va den ända som skulle med den bussen, haham helt forever alone, snorig, och så hade jag så ont i ögat att jag knappt kunde ha det öppet eller stängt, det var hemskt. Men sen kom pappa och hämta mig vid bussen, och när jag kom hem gick jag dirrekt upp till mitt rumm och la mig i sängen, klockan va kanske halv nio, och sen somna jag med jackan och allt på mig och vaknade vid halv tre. as konstigt, jag hade liksom sovit as bra på natten och somnat hos fanny vid typ elva på kvällen, så jag hade ju inte sovit så lite heller. Och när jag vaknat va jag inte ens hungrig, åt lite glass sen lite senare sen kvällsmat, det är de ända.
Sen Har jag bara kollat på film och suttit vid datan och mobilen, sjukt tråkig dag.
Imorogn har jga fotbollsmatch, men jag vet inte om jag kommer klara av att spela så mycket för att jag har så ont i mina benhinnor och så är jag ju så förkyld. Men jag måste... Jag tänker spela tills tårarna rinner. naj men jag får se hur det blir.
 
Jag har inte bloggat på typ en vecka heller, men det är för att dte är så jävla mycket läxor och annat så jag prioriterar inte bloggen före det. Men jag ska försöka bättre mig. Jag skriver mer imorogn eller senare ikväll.
BESO AMIGOS//  Tanja
 
LITE RANDOM MEN NICE BILDER OCH EN GAMMAL CP BILD PÅ MIG.

Hatar måndagar...

Asså jag tycker att måndagar är så jääävla onödiga och jobbiga, för på en måndag då vet man att man har en lååång skolvecka framför sig(fett jobbigt). Och självklart så kommer man alltid försenat til skolan på måndagar också och så är man såå himla trött på måndagar(iaf jag). 
 
Men skönt att jag är hemma nu iaf, ska kolla på en film nu och bara chilla. PUSS!
 
Skolan är inte så kuul nej
 
 
 

plugghelg typ.

Hej på er.Igår så va det cykelutflykt i i skolan, fast vi nior att på stationerna, det va fett kul typ. Jag satt på sista stationen som var på skolgården, haha. Efter skolan så va jag med Hanna, crille och Viktor. Sen åkte vi hem till viktor och va där med Simon, Frall, Oliver och Jonathan. Sen drog folk en efter en, Hanna till båten, crille hem, Oliver Simon och Frall nånstans och jonathan skulle träna. Så jag va md viktor, vi typ snacka och åt pizza. Sen så skulle Viktor vara barnvakt åt hans systerdotter så vi drog dit, kolla på pippilångstrump. sen kom Jonathan, sen så va vi där hela kvällen, myz. Typ så va min dag igår. NAJS.
Idag så har jag pluggat, och jag har nu insett att jag glömmt mina spanska grejer i skolan så jag kan inte göra klart spanksa´brevet som skulle vara klart tills på måndag och en NO labbrapports sak. GG. Men jag ha iaf gjort klart en uppsts grej om 1:a Världskriget, svarat på några svenskafrågor om en bok och så ska jag snart plugga lite matte. Men jag funderar på att dra till tempo och köpa lite godis eller kakor för att det tycker jag att jag förtjänar efter allt pluggade, ser ut som skit dock, iget smink och håret är kaozzz. SNIGGT... Fast nej.
 
Nu de senaste dagarna har jag varit sjukt dålig på att blogga men det är ju tur att ruth har börjat blogga lite mer igen nu så att det blir lite uppdateringar här på bloggen! Men nu ska jag dra till tempo på min alldeles nylagade moppe. haha.
BESO // Tanja
 
hahahah fin cp bild bästa bästisen tog igår vid busstationen, hahah.
Jag älskar dig Jonathan.

duscha!

Just nu finns det bara en sak jag vill göra... ----> DUSCHA <---- jag vill bara ta ett långt bad, och jag ville bara att ni som läser skulle veta det, haha Puss! 
 

Dagsverk!

Idag har vi haft dagsverk altså ingen skola! Skönt som bara den att få sova ut idag igen. Men man skulle ju samla ihop pengar till någon skola nånstans i värden så jag städade här hemma.
 
Fyrverkerierna igår va ju fina men det va så kallt på stranden så alla typ frös ihjäl förutom jag, för jag hade fått låna Matias jacka(hehe).
 


 
 

iHola guapas!

Hehe, har haft en fett chill skoldag, först så blir typ tillvals gympan inställd på morgonen så vi började hav 10 och sen blev sista lektionen inställd så jag slutade kvart i ett(yeeey!).
Nu ska jag kolla på lite film, fett drygt men sen så ska jag dra ut medd Jenny och några andra i guess, för ikväll ska dom typ skjuta upp fyrverkerier nånstans så vi ska kanske dra och kolla.
 
 
Men hasta la vista amigos filmdags!
 
 
 

Skolan är sååå underbar!

Asså skolan är såå himla bra, man ska aldrig klaga för det är ju såå skönt att alltid gå upp tidigt på morgonen + att man lär ju sig sååå mycket och så får man ju alltid massor av läxor hem att göra och det är ju det myyysigaste som finns! så när man är i skolan så längtar man bara hem för att sätta sig ner och göra läxorna och bara lixom njuta av att ha massor av läxor, för vad ska man liksom annars göra med fritiden? Man vill ju liksom inte gå ut och träffa kompisar för det har man ju inte tid med(och det är ju såå tråkigt)... man vill ju inte få dåligt rykte och så, så då måste man ju vara en duktig flicka.
 
Fuck school... seriöst skolan är det värsta som finns hur fan pallar man med de egentligen? Man måste gå upp tidigt på morgonen och om man får för måga anmärkningar så får man kvarsittning(?). Och tror lärarna verkligen att man har tid med läxor? Man har liksom annat för sig än bara att sitta hemma och mögla! Just saying...
 
 
 
 
miss u honey!

Trött

hej på er. Idag har jag varit i skola, det va väl kul. Sen har jag varit med Diana, och det va skiiit kul! Sen hade vi träning, men Diana satt och kolla på och plugga lite och jag va bara med ett tag sen fick jag sätta mig på bänken flr att jag har så jäääääävla ont i mina benhinnor. Fyfan asså, hoppas verkligen att det kommer fixa sig fort, pallar inte att träna halvdant och liksom inte göra kloka prestationer. Mycket roligare och ge allat man kan...
Men nu ska jag se på en teknad gammal film, Atlantis! iiiih, såg på den jämt när jag va liten, den är ju supermysig!
PUSS på er// tanja

Min helg.


Hej på er! Förlåt för att jag inte bloggat sen sist jag blogga, haha, men jag har inte orkat helt enkelt. I fredags så va det ju skolfoto, jag vene om jag blev så bra på bilden dock, men det kommer inte att bli den som vi fick se för att dte va en som blundade på den bikden, så jag får väll hoppas att jag blev bättre på någon utav de andra bilderna.
Men iaffffff... Min fredag va väldogt blöt om man säger så, för att det regnade ju som FAN hela fredagen, men jag åkte moppe till skolan (det dummaste man kunde göra), och blev helt genomblöt. men han torka till skolfotot, sån jävla tur. Men när jag kom till skolan så hade jag en lektion vid kvart över nio, sen hade jag beting, så jag alex och Viktor drog hem till Alex och chilla i typ över en och en halv timme, SOFT. Sen gick vi och åt, och sen va det skolfoto. Sen fick vi sluta, så jag hade bara en lektion den dagen för att vi hade fått beting på alla andra lektioner, haha, värdelöst. Men sen åkte jag, Hanna, Crille och Viktor moppe hem till Crille i stenkumla och så spela vi xbox och massa annat. Sen när jag och Hanna skulle åka hem till hanna i vibble, så la min moppe av efter typ 100-200 meter. Men vi fick igång den igen, och så hann vi åka ganska långt, men sen så la den ner igen. Och vi fick verkligen inte igång den. Så jag fick gå med moppen från stenkumla till vibble. Det var hemskt, och blött och sjukt jobbigt. SÅ nu ska den in på lagning för att pappa försökte laga den men den funkar fortfarande inte. Men vi kom hem till Hanna tillslut och sen packa hon lite,, sen drog vi hem på Hannas moppe hem till mig och så sov hon här hos mig. Det va sjukt kul, love you! Och på lördagen softa vi mest, sen åkte vi till Vibble sen igen och va med Kalle. VI åt pizza/kebbab med han och lite annat, de va la trevliiiit. Sen så skjussa Hanna mig till lummelunda runt halv nio, Crille och Kalle åkte också med, och så hämtade pappa mig där, så himla snällt gjort utav Hanna, Crille och Kalle!
Resten av lördagskvällen spenderade jag med att plugga...
Idag så gick jag uppkolan åtta, sen åkte jag med pappa till västerheljde och spelade macth med A-laget, och vi vann med 1-0! och gissa vem som gjorde målet? Jo, jaaaaag! Belv skitglad, har inte gjort mål på en utomhusmatch på säkert två år, bara massa assister. Så det kändes ju kul! Sen spelade jag match med mitt eget lag klockan tre, vi vann med 3-0, och jag gjorde en assist.
Sen nu ikväll så skulle jag laga maten för att det var mitt Hemkunskaps beting. Och det allra första jag gjor, är att slinta med kniven när jag skulle dela på en mortot, så jag fick värsta snittet i fingret, MAD SKILLS BRE...
Sen hra jag pluggat, kollat facebook och lyssnat på musik hela kvällen. Och nu ska jag plugga lite till och sen ska jag sussa film. Like always. Kännde att dte här inlägget blev ganksa långt, fullt med massa onödig information och typ töntigt. haha. Men det får gå, för att nu orkar jag verkligen inte skriva om det. Det får duga helt enkelt.
Imorgon är dte skola och fotbollsträningn på kvällen. Är inte speciellet taggad till något utav det, för att jag vet att jag kommer få skäll utav min lärare för att jga inte gjort bajsläxan och för att jag har börjat få problem med mina benhinnor, Det gör så jävla ont och det har bliti svullet. Är typ överansträngd... Hoppas att det fixar sig iaf. Nu ska jag göra det jag skrev.
Adios amigos, BESO // Tanja