plugghelg typ.

Hej på er.Igår så va det cykelutflykt i i skolan, fast vi nior att på stationerna, det va fett kul typ. Jag satt på sista stationen som var på skolgården, haha. Efter skolan så va jag med Hanna, crille och Viktor. Sen åkte vi hem till viktor och va där med Simon, Frall, Oliver och Jonathan. Sen drog folk en efter en, Hanna till båten, crille hem, Oliver Simon och Frall nånstans och jonathan skulle träna. Så jag va md viktor, vi typ snacka och åt pizza. Sen så skulle Viktor vara barnvakt åt hans systerdotter så vi drog dit, kolla på pippilångstrump. sen kom Jonathan, sen så va vi där hela kvällen, myz. Typ så va min dag igår. NAJS.
Idag så har jag pluggat, och jag har nu insett att jag glömmt mina spanska grejer i skolan så jag kan inte göra klart spanksa´brevet som skulle vara klart tills på måndag och en NO labbrapports sak. GG. Men jag ha iaf gjort klart en uppsts grej om 1:a Världskriget, svarat på några svenskafrågor om en bok och så ska jag snart plugga lite matte. Men jag funderar på att dra till tempo och köpa lite godis eller kakor för att det tycker jag att jag förtjänar efter allt pluggade, ser ut som skit dock, iget smink och håret är kaozzz. SNIGGT... Fast nej.
 
Nu de senaste dagarna har jag varit sjukt dålig på att blogga men det är ju tur att ruth har börjat blogga lite mer igen nu så att det blir lite uppdateringar här på bloggen! Men nu ska jag dra till tempo på min alldeles nylagade moppe. haha.
BESO // Tanja
 
hahahah fin cp bild bästa bästisen tog igår vid busstationen, hahah.
Jag älskar dig Jonathan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback