MOPPEKORT!

IIIIIIIIH!!! är så jäääääävla glad! Skrev upp idag, och jag klarade det, vilket betyder = MOPPEKORT bitches!!
IIIh, vilken jävlabra dag, och kvällen tillbringas med lisa med massa godsaker och lite bad *SOMMAAAAAR*

Hoppas att ni har haft/ och ska ha en fortsatt bra dag, PUSS!
 
De här är min absoluta favoritbild av nästan alla bilder jag har på datan. Den är så standard mig och ruth så det finns inte, och dne gör mig alltid så jävla glad, vilket humör jag än är på, så ler jag alltid när jag ser den här. Den väcker så mycket roliga minnen, stunder, skratt tillsammans med min finste vän. Och därför tyckte jag att den skulle få vara med på detta betydelsefulla inlägg denna otroligt glada dag. Jag saknar dej Ruth, hur jävla mycket som hellst. Hoppas att vi ses snart, jag kommer KANSKE upp till finland nu i sommar, kanske. Hoppas på det bästa.
Jag älskar dig
 
 

SJUK

-Rubriken säger allt-

Inga nya bilder tyvärr...

Jag hinner aldrig blogga, det är rätt sjukt egentligen men jag är ingen datanörd som sitter vid datan hela tiden. Igår så slingade jag Eves hår. Jag tyckte det blev jätte bra. Är man född som proffs så är man liksom. Och idag så va jag på Borgbacken(Grönalund, fast en finsk variant). Det va kul tills det började regna för då frös man fan ihjäl... så när jag kom hem tog jag ett varmt bad(as skönt). Puss på er!

trött

hej på er, är trött som faaaaaaaaan. Jobbade igår, jobbade idag, och jobbar alla andra dagar också den här veckan förutom lördag och söndag... Och jag har börjat klockan 8 de senate två dagarna, och jag måste cykla till jobbet, så jävla drygt att cykla från Martebo till stenkyrka halv åtta på morgonen, men man kommer igång jävligt bra iaf. Och en till sak som faktiskt är väldigt possitiv är att man slutar klockan tolv, så man har hela eftermiddagen/kvällen på sig att va med kopisar osv vilket jag tycker är sjukt nice. Men mitt jobb är faktist kul man får lära sig väldigt mycket, vilket alltid uppskattas!
I alla fall, efter jag jobbat klart idag så va jag med bästa Alexadra, vi bara softa som fan hela dagen, såg på one tree hill, snacka, skratta och bara hade det mys. Love you. Kom hem nu vid åtta, och vet inte riktigt vad jag ska göra nu, se lite tv eller något, får se.
 
LÅT TIPS HAR JAG OCKSÅ TILL ER BITCHES, eheh.
 
 
Helskön låt.

otroligt jävla grym

 
 
 
SÅ JÄÄÄÄVLA GRYM! Han har verkligen talang, älskar hans röst.

NY DESIGN

Nu är den nya desigen klar, vad tycks? Kan de duga?
VAD TYCKER NI? KOMMENTERA!
 

Grattis min sötnos!

Grattis till min söta lillebror som fyller 5 år idag!
 
 
Haha stolt 5 åring!

Sorry för min dåliga uppdatering

Ja som sagt jag är ledsen vänner men ibland har man sina dagar. Min första ursäkt att jag va vid Julias pappas väns landställe vid skärgården i 5 dagar och efter det så har jag inte haft tid eller när jag har haft tid har jag inte orkat. Men när vi va vid den där ön hade jag as kul med Julia och hennes familj(pappa, farmor och lillebror). Och det va fint väder så man blev lite brun på köpet. Men lägger upp lite bilder, puss! 
 
 
 
 
 
 
 

Minigolf

HEJ på er! Idag har jag jobbat. Vilket jag gjorde igår också. Sen så åkte jag till lickers och spela minigolf med Quintus, Gustav och NickePej, jag förlora dock... Men annars va det riktigt kul, men de är ju standaaaaard.
Bloggdesigenen är inte riktigt klar än men på go väg! Hoppas att ruth tycker om den hhihihihi! Ska nog byta ut den blåa färgen till någon anna färg, FÖRSLAG PÅ FÄGR NÅGON?
men nu ska jag se film och sen sova, upp och jobba imorgon också, och sen kanske minigolf eller fotbollsgolf med killarna imogon också!
ADIOS AMIGOS// tanja
 
-bildlöst inlägg-

BLOGGEN RENOVERAS

Bloggen håller på att ''renoveras'' för tillfället. Men den är snart klar. PUSS// Tanja

blablabla

Hej på er. Har varit själv hemma typ hela dagen och jag är så sjukt sällskapssjuk just nu... MEn ska va med Alexandra ikväll, längtaaar! Men innana det så ska jag duscha och fixa lite annat. Har solat lite idag också, känns aldrig som att man har tid med det nu för tiden, jag som hade planerat att bli niggah innan skolan börjar sen igen, men de hinner jag nog fortfarande.
BTWWWWWWWW, så börjar jag jobba imorgon, halv tio till halv sex. gaaah.  aja.
tänker iaf börja fixa med en ny design nu, hehehehheeh...

PUSS// tanja'


-rubrik-

Hej på er! Igår så kom fanny hem till mig och sov här, lika roligt och mysigt som vanligt! Verkligen saknad! och så åskade det ju igår, hahah, och Fanny va så sjukt rädd, haha, men jag blev faktist också lite rädd tillslut när det small till i vårat hus! De va faktist sjukt obehagligt, och det visade sig va en telefon eller något som pajat totalt. hu.
Och idag skulle vi ta en buss in till stan, men jag hade visst kollat fel busstid och vi hade missat bussen och nästa gick efter två timmar så mamma fick hämta oss vid bussen sen fick hon sjussa oss till bussen sen igen... Så jävla drygt. Men vi kom in till stan tillslut, haha. Först gick vi runt i lite affärer och kolla lite, sen träffa vi få Fanny&Clara, och vi skaffade oss popcorn och heliumballonger och hade det riktigt kul, hahah! Sen gick vi runt lite och satt på donken ett tag, mys. ♥ Älskar er tjejer ♥

Sen när jag kom hem så blev det grillat med familjen oxh gäster, umgicks då men min finfina Linn! super mys och kul!

AJ men nu orkar jag inte skriva mer, ADIOS AMIGOS //Tanja




godmorgon!

godmorgon allihopa, gick upp vid typ 11 idag och sen gick jag ut och plocka jordgubbar i trädgården i endast pyamaströja och trösor, otroligt fint. sen blev de jordgubbar med mjölk till frukost, gudomligt gott!

idag blir det ätt plugga moppe, försöka bli av med skiten. sen ikväll ska jag på träning, men får se hur mycket jag kommer träna pga min fötter knölar, fotprobelm alltså. bloggar kanske lie mer senare idag, ADIOS AMIGOS//Tanja




Maten jag och lillebor lagade igår, väldigt gott faktiskt!

solbränd

hej på er. Skulle egentligen vait med min saknade hanna idag men mammsen tvingade mig att plugga moppe på stranden ist, och nu har jag brännt min på baksidan.. hu va de svider. men man blir ju niggah sen, naaaajs. Ikväll så ska jag och lillebor stå för maten, är vrålhungrig så jag tänker börja med den nu. hoppas ni haft en bra dag och att den fortsätter i samma spår, puss// tanja




lite bilder, haha, ego-girl. sista bilden va från idag, ser dock inte så brun ut pga väldigt ljus bild.

Sovit Gott?

Sovit gott? Jag har typ dygnat hela helgen, haha träffat massor av kompisar också från förra sommarn när jag va i Finland. Jag har haft askul! Nu väntar jag bara på att få ett chill veckoslut(resten av veckan) med Julia vid någon stuga, om det nu blir chill. Man vet ju aldrig med Julia och mig, ibland går det lite för långt, men vi har iaf kul! ;)
lite random pics sådär ;) Pusspuss!

HEMMA!

HEJ på er alla! Min vecka i Halmstad på flickelitlägret har varit fantastisk! Jag tror nog att det har varit en av den roligaste, mest lärorika, och underbaraste veckn i mitt liv! Jag har nog inte skratta så mycket som vi gjorde där, visst, jag skrattar ganska mycket i vanliga fall ockxå, men vi skrattade typ heeela tiden, det va så mycket glädje och kämparglöd och kärlek bland alla! TACK TILL ER ALLA brudar som ingick i laget från gotland, och ett stort tack till de grymma ledrna som va med! Och till alla andra som va där också såklart!
Jag känner verkligen att jag har utvecklats något emormt, och det känns så sjukt underbart! Och man ville verkligen inte åkte hem igen när man va där, nu så saknar man allt och alla jätte mycket och vill bara tillbaka! Och det finns så mycket historier, minnen och upplevelser att bertätta och MASSA annat, men det kan jag bertätta för er som vill veta irl eller om ni har några frågor kan ni bara kommentera eller så skriver jag lite då och då i inlägg, vi får se hur det blir! Men jag kommer defenetift skriva något inlägg till om det här lägret. Och som folk kanske har sett på Facebook så fick vi se och träffa Ulrik Munter där uppe, ahn uppträdde och så fick vi hans autograf och jag skämmde ut mig främför honom totalt... menmen, YOLO!
-lite blder-
har hans autograf på ett ''papper'' och på en vattenflaska också
älskar ulirk ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Det kommer att komme lite felr bilder senare, inte idag kanske men nån dag kommer de det.
LOTS OF LOVE TILL ER BRUDAR!

Var och skrev på  några papper idag om mitt sommarjobb och jag börjar på måndag och kommer att tjäna ganska bra faktiskt! Och på torsdag så ska jag följa med lisa på till mitt andra sommarjobb och få veta lite vad jag ska gör och så där. KUL KUL. Ikväll ska jag spela match med de äldre laget, riktigt kul!
PUSS! //tanja