HEMMA!

HEJ på er alla! Min vecka i Halmstad på flickelitlägret har varit fantastisk! Jag tror nog att det har varit en av den roligaste, mest lärorika, och underbaraste veckn i mitt liv! Jag har nog inte skratta så mycket som vi gjorde där, visst, jag skrattar ganska mycket i vanliga fall ockxå, men vi skrattade typ heeela tiden, det va så mycket glädje och kämparglöd och kärlek bland alla! TACK TILL ER ALLA brudar som ingick i laget från gotland, och ett stort tack till de grymma ledrna som va med! Och till alla andra som va där också såklart!
Jag känner verkligen att jag har utvecklats något emormt, och det känns så sjukt underbart! Och man ville verkligen inte åkte hem igen när man va där, nu så saknar man allt och alla jätte mycket och vill bara tillbaka! Och det finns så mycket historier, minnen och upplevelser att bertätta och MASSA annat, men det kan jag bertätta för er som vill veta irl eller om ni har några frågor kan ni bara kommentera eller så skriver jag lite då och då i inlägg, vi får se hur det blir! Men jag kommer defenetift skriva något inlägg till om det här lägret. Och som folk kanske har sett på Facebook så fick vi se och träffa Ulrik Munter där uppe, ahn uppträdde och så fick vi hans autograf och jag skämmde ut mig främför honom totalt... menmen, YOLO!
-lite blder-
har hans autograf på ett ''papper'' och på en vattenflaska också
älskar ulirk ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Det kommer att komme lite felr bilder senare, inte idag kanske men nån dag kommer de det.
LOTS OF LOVE TILL ER BRUDAR!

Var och skrev på  några papper idag om mitt sommarjobb och jag börjar på måndag och kommer att tjäna ganska bra faktiskt! Och på torsdag så ska jag följa med lisa på till mitt andra sommarjobb och få veta lite vad jag ska gör och så där. KUL KUL. Ikväll ska jag spela match med de äldre laget, riktigt kul!
PUSS! //tanja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback