Länge sedan?...

Otroligt länge sedan jag bloggade, flera månader sedan till och med. Mitt intresse för att blogga var väl starkare förr skulle jag kunna tro, och att blogga överhuvudtaget är något som jag för övrigt alltid glömmer bort.
Livet rullar väl på antar jag, skolan börjar imorgon igen och jag har i veckan som varit nu avnjutit ett underbart påsklov som innehöll en liten Stockholms resa, träning, fotboll och massa umgängestid med mina underbara vänner. Och nu när jag ändå är inne på ämnet "Påsklov" så kom jag precis och tänka på att jag för ett år sedan var i Finland under detta lov hos min saknade älskling Ruth. Tänk att det var så länge sedan, och vad tiden går fort. Men vi umgicks ju i några veckor under sommarlovet också! Ååh, våra minnen under alla dessa år vi känt varandra är så underbara, roliga och oförglömliga! Jag saknar dig.

Jag har blivit så otroligt motiverad under veckan nu att försöka göra så mycket bra utav mig själv som möjligt framöver. Vilket innebär att jag tänker börja träna mer än vad jag gör nu, äta nyttigare, fokusera bättre i skolan samt plugga bättre, bli än snällare människa och bli en BÄTTRE människa. Ställer höga krav på mig själv, men jag känner att jag behöver det. Jag vill liksom kunna ställa mig framför spegeln, och känna att jag har en fin kropp, bra betyg och att jag är en bra och snäll människa. Och vissa av er kanske tycker att jag redan är snäll och så, vilket jag är tror jag haha. Men det finns många olika sätt att utveckla och förbättra saker, och det gäller allt. Så nu jävlar kör vi, nu ska jag fanemej uppfylla alla dessa mål!! MOTIVERAD AS FUCK.

Ska nu försöka få mig en blund eftersom att jag ska upp imorgon och starta dagen med en Powerwalk klockan 5. En bra start på vägen till att uppfylla mina mål, motivationen tar mig framåt.
Puss och godnatt.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback