så trött

igår va jag hos Dante med lite människor, de va helt chill faktis. Orkar inte skriva massor just nu.
outfit

dagens outfit!
hejhej

Jag känner på mig att jag är den sämsta bloggaren, hehe, vilket är typ sant... asså den här skoldagen har varit så jävla jobbig. Började klockan 8 med gympa och såklart kom jag försent till första lektionen... som vanligt. Man ska absolut inte bo i närheten av skolan för då kommer man bara sent, iaf jag.
Men efter skolan så var jag och Andreas i stan och köpte en ny tröja till mig. Den är vit... bara så ni vet.

Men ska typ städa mitt rum nu och jag har inget att skriva om.
Skolstart?...

Min dag började inte direkt bra om man säger så. Skulle som jag skev i mitt förra inlägg gå upp klockan 5, men jag kunde verkligen inte somna på natten och jag vaken hur länge som helst. Det hela slutade med att jag fick cirka fyra timmars sömn och försov mig i en och en halv timme. Vaknade utav att min lillebror kom in till mitt rum vid halv sju och frågade om inte jag skulle gå upp snart, och då hade jag en halvtimme på mig att duscha, hitta kläder, klä på mig, föna håret och sminka mig, och då fick jag panik och stressanfall (haha)... Han göra allt förutom att sminka mig färdigt men det hann jag göra på bussen sen, jag jag dessutom höll på att missa... Jaaaaaah. Sedan har dagen varit bra och dålig väldigt varierande men jag har för det mesta varit på väldigt bra humör.
Men eftersom att jag inte hann med powewalken imorse så ska jag ta och gå den nu, en riktigt lång och härlig Powerwalk nu när vädret är så fint.
Hoppas på en bättre morgondag, puss.


Länge sedan?...

Otroligt länge sedan jag bloggade, flera månader sedan till och med. Mitt intresse för att blogga var väl starkare förr skulle jag kunna tro, och att blogga överhuvudtaget är något som jag för övrigt alltid glömmer bort.
Livet rullar väl på antar jag, skolan börjar imorgon igen och jag har i veckan som varit nu avnjutit ett underbart påsklov som innehöll en liten Stockholms resa, träning, fotboll och massa umgängestid med mina underbara vänner. Och nu när jag ändå är inne på ämnet "Påsklov" så kom jag precis och tänka på att jag för ett år sedan var i Finland under detta lov hos min saknade älskling Ruth. Tänk att det var så länge sedan, och vad tiden går fort. Men vi umgicks ju i några veckor under sommarlovet också! Ååh, våra minnen under alla dessa år vi känt varandra är så underbara, roliga och oförglömliga! Jag saknar dig.

Jag har blivit så otroligt motiverad under veckan nu att försöka göra så mycket bra utav mig själv som möjligt framöver. Vilket innebär att jag tänker börja träna mer än vad jag gör nu, äta nyttigare, fokusera bättre i skolan samt plugga bättre, bli än snällare människa och bli en BÄTTRE människa. Ställer höga krav på mig själv, men jag känner att jag behöver det. Jag vill liksom kunna ställa mig framför spegeln, och känna att jag har en fin kropp, bra betyg och att jag är en bra och snäll människa. Och vissa av er kanske tycker att jag redan är snäll och så, vilket jag är tror jag haha. Men det finns många olika sätt att utveckla och förbättra saker, och det gäller allt. Så nu jävlar kör vi, nu ska jag fanemej uppfylla alla dessa mål!! MOTIVERAD AS FUCK.

Ska nu försöka få mig en blund eftersom att jag ska upp imorgon och starta dagen med en Powerwalk klockan 5. En bra start på vägen till att uppfylla mina mål, motivationen tar mig framåt.
Puss och godnatt.