Sova?

Vafan e mitt problem, jag bara sover så fort jag kommer hem från skolan somnar jag bara... Fast jag mår faktis inte så bra, så de kanske inte e så konstigt. Om ni vet vad man ska göra när man bara känner sig tung och tom inuti så kan ni väl höra av er, för det här problemet har jag haft ända sen söndags och jag vill faktis inte må såhär dåligt hela tiden. Puss!
söwta brudar
yeey...
Foto: Ronja

Glad!

Hej på er! Är på strålande humör! Har varit och shoppat idag igen, blev FOTBOLLSKOR(Mina älsklingar), Jumpsiut, shorts, en tröja från vila med en godiebag på köpet! GRYMT NICE! Och vad som gör livet ännu bättre en sån här dag är att det är fotbollsträning, vilket betyder att jag ska få inviga mina nya skor, YEY!

Min skoldag har varit rätt nice faktist! Kände inte riktigt att den började perfekt, försov mig, eller hela min familj försovsig rättare sagt... Det slutade med att pappa fick skjussa min till skolan... Men sen när jag kom till skolan så flöt allt på och det blev en nice dag.

Haha, dock råkade jag säga en väldigt pinsam sak idag när vi hade matte, jag skulle bertätta för min lärare att jag skulle till ortopeden (lassarettet´eller hur det nu stavas...) och sluta tidigare, så sa jag:
JAG-'' Ah, duuu? Jag ska till sjukhuset sen''
MIN LÄRARE -''okej vad ska du göra där?''
JAG- ''jag ska kolla upp min fot hos... aj vad heter det nu igen...? JUSTE GYNEKOLOGEN!''
Och sen så började alla skratta åt mig och fråga om det inte blev lite fel nu, och sen kom jag på med lite hjälp att det hette ortoped... Pinsamt, så standard att det alltid ska vara jag som råkar säga fel också...

Aja, nu ska jag äte KÖTTBULLA, fyfan vad gott, haha, PUSS// Tanja


♥ MINA ÄLSKLINGAR ♥


FOTBOLLSskor

Hej på er! Idag efter skolan så drog jag till stan med Viktor och Kalle, provade ut ett par nya fotbollsskor, ÄLSKAR DOM, dom är typ aprikos/pastell färgade! La undan dom så ska jag in och köpa dom imorgon efter att jag har varit på ett läkarbesök för min fot imorgon. Köpte lite nödvändiga grejer idag också, trosor, armband, lösnaglar, boddy butter, ögonbrynspänna (okej det va väll typ bra två nödvändiga saker...) och så kom min skolavslutningsklänning idag på posten! Den är ritigt fin tycker jag, kanske därför jag beställde den men aaaaaah... Hittade ett par snygga shorts också som jag tänkt köpa imorgon troligsvis! NiceNiceNice.
Måste plugga lite matte och moppe nu så att jag kirra domhär jävlans proven... SNART ÄR DET SOMMERLOV! ME LIIIIKE!
SAKNAR ER.

PUSS// tanja

Tråkdag

Har haft en skitdag idag... Dagen börjar med att jag inte mår bra på morgonen, men jag stack till skolan iaf eftersom det är sista gången vi har slöjd innan skolavslutningen så jag ville göra klart mitt. Men såklart hinner inte jag göra klart det iaf, och så pallar jag inte va kvar i skolan så jag ringer pappa och säger att han ska sjukanmäla mig så drog jag hem. När jag kom hem så gick jag och la mig och somna typ på en gång. Klockan tolv blir jag väckt av pappa som kommer in i mitt rum och stänger fönstret och säger att jag måste äta nått. så jag går och äter och sen gick jag och la mig igen och somnade, men sen blir jag väckt av att någon ringer mig och efter det kunde jag inte somna om så jag satte mig vid datan och bara chilla och nu ska jag ut och springa för jag vill verkligen inte vara inne mer... Men puss på er!
bild på mig och ronja från igår

latamänniska

Idag har det varit en helt chill dag i skolan, men seriöst man kan tycka att den va lite onödig iaf, okej den va helt jävla värdelös om man jämför med att man bara kunde legat hemma och sova! Men iaf dagen började med att vi träffades i skolan kl 9 och sen stack vi till någon strand med alla 7:or. Och när vi va på stranden delades vi upp i grupper och jag hamna med någon grupp somkallades för "Aporna", Wihooo(vår grupp var faktis bra)! Och sen så hade vi lite stationer som man skulle göra och efter det va de lunch och sen vid 13 fick man dra hem... Och jag hade tyvär slagit i min tå(jag vet att det är klumpigt) och jag hade så jävla ont när jag sklle gå hem. Och när jag kom hem tvätta jag mina fötter och så gick jag och la mig så somna jag typ. Och sen vid halv 5 blir jag väckt av en dum jävel som ringer och det va väl allt. Puss på er människor, min dag sög!
vår lunch typ...

Twitter

Hej på er! Idag är det mors dag, och jag glömde köpa present till min mamma... plussa att jag inte hade tid att fixa en heller... Men jag älskar min mamma jättemycket  och hon blev inte arg, haha. Idag har jag typ solat i nån timme, börjara få en bra rand nu, vilket känns jävligt bra! Sen så har jag Pluggat, pluggat och pluggaaaaat.

Och twittrat. Fast det gör jag varje dag, om jag inte glömmer bort det. Apropå Twitter, jag ÄLSKAR twitter. Ett perfekt ställe att bara få skriva inpulsiva saker man tänker, tycker, känner, vill göra, inte vill göra, saker man är sugen på, saker man blir arg på, fina citat, problem, saker man älskar osvosvosv. Och så får man ju läsa massa andra tweets som folk skriver, vilket brukar vara sjukt intresant! Och en annan grej som är bra med twitter är att jag tycker att det är skönt att det lixom inte är som facebook. För skriver man något på facebook som många tycker är fel och idiotiskt osv så blir det lixom så stora grejer utav igenting. Men på twitter behöver man inte tänka igenom så mycket vad man skriver, folk gör inte det man skriver till värsta stora grejen. Men bara för att det är så, så ska man ju inte öppa upp sig för mycket och skriva ut ''för mycket''. Stor tummen upp för twitter från mig! 

BTW så va de ju Esc2012 igår, och SVERIGE VANN!!! LOREEN ÄGER, FYFAN VAD HON ÄR GRYM!!!! Jag va helt i extas igår och det va super kul och läsa alla roliga tweets om bidragen som va med! LYCKAD KVÄLL!
Nu kände jag att jag borde lugna ner mig lite med mitt Twitter-snack... Aja. Nu ska jag plugga lite till och lyssna lite på musik och twittra. Haha.

PUSS//tanja







Fredag, Lördag, Idag

Fredag: I fredags hade vi någon fest för vår rektor som går i pension så de va massor av folk som sjöng, och jag tyckte det va skit kul, helt bokstavligt talat satt jag längst fram och asgarva så jag fick tårar i ögonen. Men efter det fick vi sluta så vi slöt typ kvart över 12 kanske så jag stack hem och det va ju bara perfekt solningsväder och det va ju skönt som bara den, men efter det så ringde taylor och milena och så drog vi till Drumsö och Träffade massor av folk och jag och Villiam stack och bada och de va as varmt i vattnet men ingen trodde på det typ...(:'O) Men vi badade lite sent så det blev skitkallt sen på kvällen när kläderna inte hade torkat!
---
Lördag: Igår var det Staffettkarneval och de va faktis kul där, det fanns skit mycket snygga killar och det va as bra väder! Och så fick jag springa och jag vet inte riktigt hur det gick för vår grupp, men jag hoppas det gick bra. Men efter att jag hade sprungit stack vi till Milena och bara chilla och efter det stack vi ut lite senare och hade det lite trevligt. Och sen sov Julia och Taylor hos mig.
---
Idag: Jag vaknade 1 minut över 1 och så åt jag fruckost ute medans Taylor och Juila sov och sen stack dom och efter det har jag bara chillat, det va det.
---
Puss!
blivit lite brun, fast jag är egentligen inte så brun...
dom där killarna som gick längst fram va galet snygga!
cp-barn
Foto: Taylor, Ronja och jag

Grattis finaste!

Grattis till min finaste, jag vet att du fyllde år igår osv, men jag kunde  inte blogga då, så ja jag får ta det lite i efterhand...
Det känns som att jag har känt dig typ hela livet men vafan vi började ju umgås i början av 7:an och det är helt sjukt kort tid om man tänker på hur länge vi levt men jag har haft så sjukt härliga stunder med dig så det spelar ingen roll! Och jag hoppas verkligen vi får fler galna år tillsmammans för varje gång du ringer mig blir jag alltid på toppenhumör, jag har haft en hel del dåliga dagar men då har du ringt och allt känns så jävla bra igen! Älskar dig och jag längtar till sommarlovet då jag får träffa dig! Vi ses snart älskling! ♥

standard.

Hej idag så skulle lag egentligen varit bollkalle åt herr landslagets träning, dom är ju nere på gotland nu.. FAN att vara sjuk, har varit fett tagg till att få träffa dom. Så jävla standard att sånthär ska hända mig...

Och så har jag ju egentligen fotbollsträning och så skulle min finste jävla-fan-Diana sova här, men det blir de inget med heller. HATAR ATT VARA SJUK.

Så jag hade tänkt sola idag, solade i typ tre timmar igår och de börjara ju ta sig lite nu faktits! (har brunare mage än min MAMMA, underbar kännsla!!) Men det regnar ju ute nu, säkert bara för att göra min dag ännu värre... Får väll gå och dammsuga nedervåningen som mamma sa åt mig att göra, sen ska jag städa mitt rum... TRÅKIGT. Men jag har laddat hem två skreckfilmer som skall avnjutas ikväll, heheehhe. Hoppas att ni får än mer lyckad dag än vad jag kommer få... PUSS// tanja


(lite äldre bild...) älskar dej bästa


tur i oturen

Hej, Matchen som skulle va idag blev inställd! Och det blev jag jävligt glad över för att jag får absolut inte bära linser för ens ögoninlamationen har gåt över. pluss att jag är knall förkyld. Så skola idag blev det inte idag.

Ah, så ser det ut.

Nu ska jag duscha håret, göra en god frukost och sen ut och plugga i SOOOLEN med bikini! Hej brännan, idag ska vi bli en!

puss// tanja



Bild från förra sommaren

FUCK OFF.

Hej. Jag är inte på världens bäst humör om man säger så, och hur jag blev det vet jag inte riktigt men det började på dagens sista lektion, och sen förtsatte det bara... Hade skit ont i halsen och ögat vilket jag fortfarande har.. Så när jag ÄNTLIGEN kom hem så var jag tvungen att ta ur mina linser, mamma sa det, och jag har typ fått ögoninflamation... vilket betyder inga linser. men det är inte helt säkert att det är de men vi tror det iaf... Så imorgon kommer jag inte gå i skolan för att jag har så ont i halsen och jag vägrar att gå till skolan med mitt öga. Fast jag tänker ta en buss vid tre in till stan för att jag ska prova ett par byxor av min kompis och sen har jag FOTBOLLSMATCH! Och jag kan inte spela i glasögon för att dte kommer inte funka eftersom att jag spelat utan nu så länge, men jag får ju inte ha linser. Och de är inte bra att spela fotboll med ont i halsen heller för den delen. MEN. jag SKA spela iaf, jag bryr mig inte, jag ska sätta i mina linser när jag ska till matchen, GE ALLT och VINNA matchen rent mentalt iaf. Det är då min plan. Får hoppas att inte mamma stoppar mig nu bara, men det får hon inte, jag SKAAAA spela match imorgon, är så sjuuuukt taggad! Håll tummarna nu bara...

Btw, så va det ju soaré igår, och det gick bra, den andra föreställningen gick bäst, belv rätt nöjd faktist, och utan min underbara Clara på pianaot hade det aldrig gått så bra sm det gjorde, LOTS OF LOVE TO YOU! Sen efter soarén så åkte jag med fanny på henne moppe och så sov jag hos henne, super mysigt! Och så tog vi moppen till skolan idag. Och ändra tills jag blev på sämst humör så har min dag varit ganska okej.

Vi hörs, puss// Tanja


Sista provet gjort - check

Fyfan vad skönt, har gjort sista provet nu och de är så skönt, tycker jag! Då behöver man inte oroa sig för massa plugg och sånt skit! Och nu är det bara 11 dagar kvar till skolavslutningen!!!
---
Idag hade jag matte prov klockan 8, fast jag kom lite sent så jag hann  aldrig göra hela, men jag hoppas att jag gjort bra ifrån mig på dom uppgifterna som jag gjorde iaf, efter det hade vi finska prov och då kolla vi bara på någon skit dålig film, den va så dålig så man skratta åt den! Och sen hade vi lunch, yeey vi åt sååå mycket! Fast nej. Men efter lunchen hade vi historia så vi stack på en liten utflyckt till stan och de va helt värdelsöst om jag ska va ärlig, men fett chill dag idag, och fint väder.
Puss på er!
Vacker bild... vet att vi är cp men men, man försöker ju va normal...

Hola guapas!

Har kommit  hem nu och det börjar bli lunt omkring mig igen, skönt! de två senaste veckorna har varit knök fulla och så hr jag ju varit iväg på destrikts läger nu över långhelgen! Och det gcik riktigt bra! Min kväll ser ut så här:
- Skriva en uppsats om Klamydia, haha.
- Ut och springa sen en sväng på träningsbollen. alternativt endast träningsbollen.
- Packa lite saker som jag ha ha på mig på Soarén imorgon och som jag ska ha med mig. Och packa sovsaker som jag ska ha med för att jag ska sussa hos Fanny.
- Måla naglarna.
- Chilla lite med glass.
Ungefär så ser min kväll ut.
BTW. JAG FÄRGADE/TONADE HÅRET IGÅR. JAG BLEV NÖJD OCH JAG ÄR INTE GINGER LÄNGRE. WINNING.

SOARÈ IMORGON OXÅ, KOM OCH KOLLA!!! PUSS
bild från i sommras, BRUN :'''(

jag ska sola hela natten

Vad ska man säga, vädret har damp.... Det har varit fint väder ända sen i lördags minst, och sen nu i morse började det åska :O fast jag tyckte de va jätte mysigt, men iaf som sagt det dampiga är att det är typ 20 grader ute igen! Wihooo! ut och sola eller?
Nej men jag ska faktis till stan med brorsan när han kommer hem, om han kommer hem... Men jag har varit fett ensam i skolan igen...
(Tjejer nu får ni fan bli friska annars döör jag!)
Puss!
---
min outfit igår

Lonely...

Idag har varit en lite hems dag... Jag fick ingen sömn på natten och sen när jag fick det så vakna jag av väckarklockan på en gång typ :/ och så hade vi simmning idag... det sög! Det va bara jag av tjejerna i klassen som va i skolan idag, så jag kände mig lite alone...
---
Men iaf när jag kom hem så satt Helmer ute och plufgga så jag satte mig vid han och bara snacka och chilla och det va de bästa jag har gjort idag, och sen så ringde jag till Julia och nu ska jag cykla och hämta henne vid skolan för hon slutar typ 15 i 4, men det är typ världens skönaste väder så man ska passa på att va ute i solen. Puss på er, ha en grym dag!
---

Tågluffarna

Hade en jättetrevlig dag/kväll igår faktis, tågluffade med Julia till Kyrkslätt och sen tillbaks, bara för att vi är så busiga. och sen senare på kvällen stack vi till Drumsö och bara chilla med lite folk på ett berg(?) och så ringde Taylor så jag stack och mötte upp henne och så drog vi tillbaks och under den tiden hade Julia typ fryst ihjäl så vi stack typ hem till mig och sov!
Ska nog plugga lite snart, puss!
Julia du ska bli model!

Jag vet att du vill ha...

mmm... hallonsmoothie... vad gott
det smakar underbart
vill du ha?
aahh... öppna stort...(munnen alltså)
jag sa ju att det va gott...
---
Jag vet att jag är en tönt, men jag hade sååå tråkigt, Puusssss!

sommarregn

Idag vaknade jag runt 2-3 tiden och de va såå skönt, solen sken [inte] men det va ändå sådär nice väder, jag gick typ ut och gick och så började det regna sånt där regn som inte är sådär hårt och kallt om ni förstår vad jag menar, jag fick sån sommarkänsla och de va såååå skönt faktis, nu fick vi lite oväntade gäster också, eller oväntade för mig iaf. Och jag ser ut som en gris, fast det gör inget jag tycker grisar är söta :) Puss på er!
jag sa ju gris ↑

Juste

Kom på att det inte är skola imorrn, fett skönt faktis :D Jag har ingenting att göra... alla bara sover och jag är inte trött längre och klockan är bara 01.02 :( Aja jag får väl gå ut en sväng, Puss!
---
lägger upp lite random bilder bara...

jag vet att jag är störd, men jag har världens gulligaste kusin, just say it

Grattis mamma!

Det första spännande jag gjorde idag va att vi sjöng för mamma på morgonen och så fick hon frukost på sängen( jag vet att det va jätte intressant).
Men idag har jag haft fysik prov, men jag tror inte det gick så bra als! tyvär, jag är besviken på mig själv faktis :'( Men palla bry sig om det, det finns ju värre saker här i livet, som att tillexempel gå om en klass!!! Men jag hoppas att jag klarar mig...
Idag va jag och Taylor kvar efter skolan och hade läxläsning från 12.45 till 15 45... det sög, men ibland är det nödvändigt och vi hade faktis rätt kul ändå, en hel del skrattande, men när jag kom hem var jag så trött så jag somna på en gång och så vaknade jag runt 8 tiden för att äta och så kom jag på att mamma fylde år -.- och att jag inte hade gett henne någon present (Y) men hon sa att de va lugnt, fast jag tror inte på henne. Jag får väl ge henne massage någon dag som födelsedagspresent även om jag kanske skulle behöva det själv.
...
Aja de va väl allt jag hade att berätta idag, puss!

F*ck no!!!

åååh jag blir lite irriterad... hade gjort ett långt fint inlägg och sen när man ska sätta in bilderna så försvinner hela skiten...-.-' inte okej asså! Nej men en dålig sak till är att jag inte har pluggat till provet imorrn, wihooo! och en till sak är att jag säkert kommer få kvarsittning på fredag och det orkar jag inte...
Och nu till dom bra sakerna... Idag va jag med Taylor och Kim och vi hade det rätt nice! Och på torsdag är det ledigt och imorrn slutar vi kvart i 1!!! SUPER! Haha nej men vad mer ska jag skriva? typ inget okejokej puss Godnatt vänner :)
lägger ut bilder från idag imorrn...

fullt upp helt enkelt.

He på er. Jag har inte bloggat för att:
Jag har haft fullt upp hela tiden, det har varit något VARJE JÄVLA DAG. SÅ thats's why jag inte har bloggat. HOppas på att kunna börja blogga klokt igen sen efter den här veckan, har, fotbollsmatch, ska konfirmera mig, åka till igelfors på fastlandet på destrikts läger som jag blev uttagen till osvosvosv... så jag kommer nog blogga LITE den hhär veckan, kanske ett till två inlägg, får se vad jga hinner med innan jag åker. Men sen på måndag så ska jag försöka komma igång klokt igen. OCH JAAAA, jag VET att det är typ tredje gången det har blivit såhär men that's life. Bjuder på lite bilder som jg tog igår. ENJOY eller nånting...

Puss// Tanja

´



bleven ny profilbild och omslagsbild på facebook. haha. K.bry...

Plugga!

Det är så fint väder idag tycker jag, eller solen skiner ialla fall och allt är frid och fröjd... eller?
Haha nästan, är barnvakt åt dom små skitungarna som aldrig kan ha en lugn stund, eller dom har faktis inte tagit sönder nått idag, tror jag. Och så måste man plugga, har typ Fysik prov på Onsdag som jag inte tänker få en 4:a på(4 är typ F eller IG). Och så har jag massa läxor som inte e så nice, men jag tänker faktis göra dom(duktig).
Har snackat med Cassandra i telefon också och det va super skönt att bara snacka om helt vardagliga saker som händer på Gotland.
Puss hejdå!
...
Jag och Ronja, you go girl!
Pizza med Taylor nyttiga tjejer
Cheesecake in my ♥
Fick en liten present av min brorsa när han kom hem, lite för fin för mig...
Belöningen jag fick av bruden när jag hade varit servitris på bröllopet
Belöningen av mamma jag fick när jag hade varit servitris...
nya skor och...
byxor
det här gjorde vi på hemkunskapen i fredags...
och en tårta som vi råkade spränga...

Mors dag idag!

Glad mors dag eller vad man säger, älskar dig mamma!
Känner att de va väldigt bra kvalité på bilden!

taylor e king.

heissan  allihop! tänkte bara meddela att ja e ruths vän,
här i finland! o ja e int lika bad som ni tror !haha,ego.
men yeees int ha ja så mycke annat o säga... meen nu chillar vi baa hemma hooos milena (:

höörs !

Ändrade planer

Ja som sagt, det blev lite ändrade planer för ikväll. För jag måste baka en kaka... nej men jo jag ska faktis baka, en daim cheescake. Det är typ det godaste som finns!!! och jag hoppas verkligen att det går bra för jag har aldrig gjort en cheescake förut! Men det borde nog funka... för jag är ändå inte helt sämst på att baka.
---
Jag har faktis städat rummet och det e nice, för det har sett ut som ett bombnedslag ett tag och när det ser ut som ett bombnedslag så vet man vart allt ligger(för allt ligger på golvet, bordet, sängen eller fåtöljen) och då vill man ju inte föstöra den fina ordningen...eller(?)
---
I'm feeling sexy and free(or not)... fett seriös min ;*
En ganska gammal bild ;)

Lalala...

Pratar med Cassandra i telefon, älskar att snacka med henne...
Men jag måste städa lite för min brorsa kommer hem i morgon bitti och jag har typ inte träffat han på mer än ett år!!!
Sen ska jag faktis till stan med Taylor och köpa underkläder(?).
Men Puss på er hoppas ni har haft en trevlig dag!
Saknar dig älskling

Grattis!

Grattis Bror, du är inte så liten längre, 18 år är väl en bra ålder ändå. Eller du har iaf mognat till lite.
Stort Grattis!

Don't smoke

Haha de va några som undra om jag rökte och... nej det gör jag inte, jag har ju testat men det är inte så att jag röker.
Puss

Late...

Hinner bara göra ett snabbt inlägg just nu, måste byta om för jag ska dra ut och springa med Taylor, lite sent men bättre det än aldrig.

ADINA :*

Hej på er! idag så va jag först på dop, en i konfrimationsgruppen döptes, sen fick vi prova ut kopor... Efter det drog jag hem och hämta min väska sen åkte jag med bussen till Adina broman! VI såg på Jusin Bieber filmen Never say never och satt och prata en massa och skratta som fan! Haha, det va iaf skit kul! Måste göras om, verkligen! LOLTYMF ADINIIIII ♥

Nu ska jga städa mitt rum för att det behövs verkligen... sen ska jag nog fixa mina naglar sen så blir det nog BB och lite choklad mys, hehe. Imogon är det iaf Fotbollsmatch, första för sesången för att den egentliga såsång starts matchen blev inställd... Men nu är det iaf match imogon och jag är taggad till MAX! Matchen är dock i fåresund vilket är fett långt bort men det gör inget, för match blir det ju, och det ska blir så JÄÄÄÄVLA kul!
Och jag ska förhoppningsvis spela Mittmitt nu som har blivit min nya position, as kul! Har spelar back nu i flera år det det ska bli kul att få komma lite högre upp på plan. Ska tagga mina brudar soim fan nu, som lagkapten får man ju inte ligga på latsidan, upp men humöret på topp nu och köra!! Hinner inte blogga imorgon dock pga matchen, men jag slänger in ett inlägg på tisdag och berättar hur det gick!

PUSS// Tanja

fake or real, a smile make always someone else a little bit more happy.

- citat by myself. hihihi. min engelska suger dock så klaga inte på min gramatik/stavning...

HEH...

Känns lite pinsamt dehär meneee, hej...? haha, nej men jag sa ju faktist att jag skulle börja blogga bra igen och det har ju inte gått någe vidare, men jag ska verkligen försöka att slänga in ett inlägg vare dag. Har hänt sjukt mycket den här veckan orkar inte berätta om allt, bjuder på massa bilder istället. LOVE// tanja


omg vill ha så här lång håt om inte längre! dööööö...
valborg med bästavän

skolan...

älskar min brudar!

sötaaa



bilderna kom helt huller om buller men aja. puss

Nej men ush på mig!

Åååh har inte hunnit blogga typ någonting har haft fullt upp all the time... ledsen för det till er som läser bloggen!
Men min valborg var jätte bra, hade så j*vla kul med massor av folk! Endel va rätt fulla, haha! jag vet minnsan vad endel av er gjorde ;) nej men det va trevligt, åkte hem runt 12-01 tiden. Dagen efter va jag tvungen att följa med till landet och det va lite jobbigt tyckte jag, jag följde enbart med för att få massa godsaker(mums), men jag mådde inte så superbra så jag åt inte så mycket. Men sen när vi åkte hem kom Julia hem till mig och hon sov hos mig fast vi sov inte så mycket för vi stack ut på vår lilla nattliga runda, och sen på morgonen när vi skulle vakna va vi så j*vla trötta men som tur va så började jag inte förrän vid halv 10 tror jag.
Igår så va jag med Taylor och Julia typ hela dagen och natten och vi hade trevligt om man säger så, vi fick ganska mycket gjort eller vi hann göra ganska mycket. Vi stack ut på natten och tog lite trevliga bilder som ni kanske får se lite senare. Men nu måste jag faktis äta och packa det sista för vi ska typ till Oulu på min mosters bröllop och jag ska va servitris så jag får väl hoppas på att det går bra, Puss ha de så bra!
...
...
aaw, mina brudar
...
...
Taylor ser nöjd ut, Fjortis!
vacker
...
...
Jag har blivit lite orange i håret :O
...
de va de...