Tips!

Ett hett sminktips är den här mascaran: ↓
Asså den är as grym! Seriöst om du ska ut och ha kul med vänner och så börjar det regna, så kan du räkna med att du inte är svart runt ögonen, och så sitter den as bra du kan säkert bada med skiten, sitter ju som klister och så får man jättefina ögonfransar av den!! :)

syskonkärlek

Dunkar musik med eve... om ni vill veta vad jag gör. Ska kankse dra ut sen men vi får väl se! Pussar!


Nyköppt

Va på stan med syrran och här är mitt inhandlande:
Pusspuss!

DETTA HÄNDER NU I VECKAN SOM KOMMER:

Hej på er. Hoppas att ni har haft en trevlig midsommar, för det har jag! Imorgon åker jag och 15 andra brudar på Elit Flick Läger i Halmstad och spelar MASSA fotboll. Distiktslaget alltså, eller det är bara 16 styckna som blivit uttagna. Ooh så kommer det dit en massa andra distrikt och sådär, ni har säkert hört om det lägret förut, ett as stort läger iaf! Orkar inte förklara så mycket mer. Och det är mobilförbud, man får bara ha den typ på kvällen innan man ska sova, kanske, så jag kommer först och främst inte blogga för ens kanske på nästa måndag Och på mobilen kan jag kanke nås på kvällen måndag, tisdag, onsdag, torsdag och på dagarna kan jag inte nås. annars så kan jag nog nås för det mesta. kommer hem på fredag natt och sen på lördag morgon drar jag på träningesläger igen med laget, elller laget åker ut på fredag och jag kommer ju hem då så jag kommer dit på lördag morgon istället. Mycket fotboll blire! kommer hem på söndag tror jag. SÅÅÅÅ LIGGER DET TIIILL!  

PUSSPUSS// tanja


jag vet vem jag är så jag äter upp godiset

Jag vet att jag suger på att blogga just nu, det är därför jag har Tanja ;) nej men jag hinner inte riktigt om man säger så, eller så orkar jag bara inte bry mig nu när det är sommarlov. Men jag hoppas att det e chill när Tanja ändå är så bra på att uppdatera, Puss!


hos normalt folk...

° SVAR PÅ KOMMENTAR ° / VANLIGT INLÄGG

Anonym om brottom:

fotar du med stativ och självutlösare?

SVAR: Nej jag ställer kameran på olika ställen med självutlösare, men annars så brukar min mamma ta korten, eller någon kompis.



Hej på er. Min hand gör ont som faaaan. Kom precis hem från fotbolsskllan, som jag har varit på sen i söndag och det slutade idag. Och JA, det är typ för folk upp till 15, skulle egentligen inte gått i år för att det känndes pinsamt, men sen så gick jag och Lisa bara för att det va sista åter som vi fick gå, och nästa år ska vi vara ledare, vilket är niiice. Såååå ligger det till. Men det har varit ganska kul ändå bara för att man får spela fotboll, haha. Sjukt stor nivå skillnad mellan alla dock men aja. Nu ska jag iaf sola och plugga, sen på fotbollsträning, LOL...hahah. HA DE CHILL.

 CIAO BITCHES :* //tanja



brottom

Har lite brottom nu, ska iväg... igår så pluggade jag hela kvällen sen fotade jag lite. PUSS// tanja




 där fick ni se nån enstaka bild puss

LIte bilder


Här kommer liiiite bilder, från skolavslutningens kvällen som spenderades med fanny och lite annat.








Jordgubbar doppade i viniljsås är då gudomligt

frukost





Nya skor, igen...




smile

världens bästa

min fina hand... vet inte riktigt själv vad som hände så har sagt lite olika till folk, men dom som titta på matchen sa att jag blev trampad, så det va väll antagligen de som hände. Hu.

Nu ska jag typ plugga lite sen ut och fota hade jag tänkt. PUSS// Tanja



Vinst!

Härlig vinst idag mot Fårösund faktis, har inte tränat fotboll på typ 4 månader och ändå gick det bra för mig. Min kondition var dock  inte så bra faktis men det gör inget, jag gjorde faktis ett av två mål också. Det andra målet gjordes av min syrra så det blev lite Viinikka mål idag(skrytskryt) ;)
nej men puss, skriver imorrn(kanske)


SOMMARLOV

Hej på er! VI suger på att blogga, men aja. Just nu så duschar ruth, och jjag sitter och drygar lite vid datan. Men det går inte så snabbt att skriva för att han jag typ stukat min hand, så den e lindad... Och nu kanske ni undrar hur dettta gick till och det vet jkag inte riktigt, allt jag vet är att jag krockan ihop med en tjej på matchen och typ landa på den eller typå blev trampad. Nånting sånt aja, det gör SKIT ONT iaf...
Under den  tidaen vi umgåtts ni i snart två/tre dagar har vi skrattat, snackar, haft det bäst, och spelar GH (guitar hero) hahah, vi är så jävla geek... Men nu ska vi kanske spela lite till eller sova. BTw så vann vi matchen, grymt kul att ruth spelade faktist, du va GRYM! 2-0 blev det. PUSS
//tanja

Sol o bad

Vaknade runt 7 av att Lollo kommer och väcker mig och Cassnadra fast ingen av oss går upp då och en halvtimme efter frågar Cassandra varför ingen har väckt oss för...
Jag stack hem till Eves lägenhet och var barnvakt och gav dom frukost osv. Sen stack jag och Cassandra till skolan och så va de någon Rebusjakt som hela skolan skulle va med på, och det var faktis helt okej. Efter skolan drog jag hem och kollade om småglinen hade det bra och det är klart, dom satt i soffan och kolla på läskiga filmer o.O Sen runt 5 kom Chris och Cassandra och hämtade mig så stack vi till Kallis och bara Chilla galet, jag är stolt över att jag faktiskt badade. Helt alone men det funkar!
Va och kollade på fotbollsmatch och det gick helt bra för vårt lag(stenkyrka) i andra halvlek tyckte jag :)
Men puss på er!




kärlek till alla människor, fattiga o rika, dumma o snälla, fula o fina ♥


Haha sorrisorri

Hahhahaha, förlåt verkligen för att jag inte har uppdaterat, haha jag har haft skit kul och helt fullt upp, helt galet... Jag är typ helt överlycklig av att ha fått träffa alla(fast jag har inte träffat all men iaf) känslan är helt underbar, belive me!!!
I dag har jag varit med Cassandra och vi har haft skit kul haha... Om det är sant att man lever längre om man skrattar så kommer vi aldrig dö, thats it! Men jag pallar verkligen inte skriva värsta långa inlägget(fast jag alltid brukar göra det) så jag acslutar med ett puss godnatt och ha ett kul liv ∞ ← (lev förevigt(fast dö helst))



lägger upp mer bilder någon annan dag... eller natt. 

NickePejj & Gustiii

Hej på er! Igår så flyttade jag och bror upp vårat PS2 till mitt rum så jag har suttit och spelat hela natten, haha. Imorse när jag vaknade så spelade jag först, sen käka jag lite frukost, spelade ännu mer, sen duschade & fixade jag mig, sen CYKLADE (duktig) jag till stenis och Lirade fotboll med NickePejj & Gustiii (Nicklas och Gustav allstå, haha). Sen drog vi hem til NickePejj och spelade fifa. Sen så CYKLADE jag hem igen. Sjukt kul va deeee! (inte att cykla dåra).
Och nu ska jag plugga lite moppe och sen fixa någon jävla tvätt jävel, blä. Sen spela. haha. Hoppas att ni har heft en lika rolig dag som jag, PUSS// tanja


my day

Hej på er. Jag är skit trött. Vi fick sluta lite tidigare idag och då mötte jag min fina Clara vid gympasalen och hon skulle in till stan (vilket jag oxå skulle, till bussen) så jag följde med henne hem först och sen gick vi till stan. Riktigt mysig pratstund, älskar dig Clara! SKulle egentligen kollat på studenterna, men jag orkade verkligen inte... Så jag satt och soooooola hemma, har blivi ganska brun nu faktiskt! Men om man jämnför sig med hanna som precis kom hem från Turkiet så ser man blek ut... Nu ska jag bara chilla, se lite film tror jag, bara softa.

Imorgon ska jag på Tränarutbildning (fotboll såklart, men det hoppas jag att alla fatta...). Vet inte riktigt hur det kommer gå till men det blir säkert kul. Hoppas att ni har haft en gladare och bättre dag än jag haft, vilket inte är så svårt...
KYSS// Tanja


japp.

HEj på er, har inte bloggat något för att jag har haft fullt upp att chatta med min bästavän Jonathan! hahah
PUSS

BTWWWWW!!! IDAG VA JAG MED OM VÄRLDENS BÄSTA ÖVERRASKNING! JAG HADE HÖRST FRÅN FOLK ATT RUTH VA I SKOLAN IDAG, ATT HON HADE KOMMIT NER TILL GOTLAND ALLSTÅ. SÅ JAG BÖRJADE LETA EFTER HENNE MEN JAG HITTADE INTE HENNE, SÅ GICK JAG TILL MATTEN HELT SUR. OCH SEN NÄR JAG SKULLE GÅ IN, SÅ KOM MIN LÄRARE OCH SA ATT JAG SKULLE GÅ IN I DET ANDRA RUMMET (JAG TRODDE ATT JAG SKULLE FÅ SKLÄLL ELLER NÅGOT) OCHSÅ ÖPPNAR JAG DÖRREN OCH SER RUUUUUUUTH OCH CASSANDRA, OCH JAG BÖRJAR SKRIKA OCH KRAMAR MIN ÄLSKADE BÄSTAVÄN OCH BÖRJAR GRÅTA SOM FAN. VÄRLDENS BÄSTA ÖVERRAKNING!! JAG ÄLSKAR DEJ PUSS. (caps lock lol)

Skolavslutning igår

Hade skolavslutning igår kl 08.30 och de va helt okej faktis, förutom att det regnade och att de va så tidigt så man höll på att somna där i salen + att jag och Milena kom 2 min försent så vi fick inga platser så vi fick stå!!! Så när jag kom hem gick jag typ och la mig, och så somna jag och det va den skönaste sömnen jag har haft. Och när jag vakna åt vi chokladtårta och efter det bakade jag bullar. Dom blev så goda så jag åt så många så nu ser jag ut som en bulle...
Men igår va det rätt mycket trevligt folk i parken så jag drog dit med Milena och Natsku(dom tvingade mig rättare sagt) men det var helt trevligt att träffa folk faktis, så jag tänkte dra hem men sen kom Milena och sa att jag MÅSTE hjälpa henne att hitta Natsku, och det va skitkallt så jag höll på att frysa ihjäl. När vi hittat henne tog jag spårvagnen och åkte hem och när jag kom hem så va jag så trött så jag somna på en gång typ.
---
Lite bilder från dom dagar jag inte bloggat.
pic nic
mina bästa betyg

Fredag.

Hej på er, är skit trött. Min kvell spenderas hemma pluggandes... Så sjukt surt att plugga på en fredag men jag måste. Ska städa också, fast är typ klar i stort sätt, vilket är skönt. ¨
Igår var jag på distrikts träning, 19 stycken uttagna på den träningen,  men bara 16 stycker får följa med på utbildningslägret i Halmsta, skulle vara as grymt och komma med där, så man får ju hoppas på att man gör det! Apropå fotboll, idag så skulle jag egentligen haft match, men aaaaaah, DEN BLEV FUCKING INSTÄLLD. Blir så jävla lack. SKulle haft match på söndag också men den blev också inställd... Men det är träning imorgon så då ska jag inviga min nya älsklingar. Skulle invigt dom i onsdags men när jag kom till träningen så frågade dem min om jag vill spela match med damlaget och jag gick med på det. Trodde att det skulle gå åt helvete men det gick riktigt bra faktist! Men imorgon så SKA dom nya skorna på, så jävla awesome.

Nu ska jag re-la-la-laxa lite innan maten, och damsuga klart. Bloggar lite senare, puss // Tanja


true

men tja.

men tja igen.