Willys

Hej på er. LIgger här i sängen och ''datanördar mig''. Haha. Är så jävla trött, helt sick. Va trött efter skolan, och sen efter skolan vid klockan sex så va jag tvungen att packa upp massa varaor på Willys med fotbollsföreningen, fast vi var bara fem stcken och jag var ensam från mitt lag. Kul kväll liksom. Så där ggick jag runt och packa upp massa varor, och rev mig en massa på händena på alla kartonger och på magen, HUR LYCKAS JAG år bara frågan. Så nu har jag små rivsår lite här och var pluss helt slut i hela kroppen för att man måste lyfta upp massa saker och sånt. Fyfan. Men man fick iaf en kexchoklad och en fanta när vi arbetat klart, och då var klockan nio. HU. Men jag fick i alla fall lite trevligt sällskap utav Hanna,  Viktor och Crille som kom dit för min skull. Så söta.
 
Imorgon är det skolfoto, och jag har ¨fått beting första lektionen så jag får lite sovmorgon eftersom att jag tänkte ta moppen till skolan. Dock kommer jag få världens fulaste frisyr utav hjälmen då... Men det kan man fixa sen innan man ska ta själva fotot. Hoppas för guds skull att ajga kommer bli bra på skolfotot i år, skäms över de förra årens foton från Södervärn, Fyfan. Men man får väll hoppas att man har turen på sin sida och nte har en ''Fuldag'' imorgon.
Nu ska jag sussa film. PUSS// Tanja 
 



Min dag

Hej på er! Sitter och pratar med världens bästa bästis i telefon, Viktor. Och lyssnar på musik , kollar facebook och lite annat skojsigt. Kom hem för typ en timme sedan från fotbollsträningen, och när jag kom hem hade mamma bakat äppelpaaj, sjukt gott! Men har dock väldigt ont i magen så jag funderar på att ta någon mackar eller något liknade ifall att jag är hungrig, i sånna fall är det ju orsaken. Nu så ska jag ta en ducsh och fixelifixa lite. det behövs fortfarandes plockas upp alla min kläder som ligger överallt i rummet, men är inte så sugen på att ta tag i det när man kan sittat vid datan och chilla istället. Haha. S T A N D A R D.
 
Imorgon blir det att plocka fram varaor på Willys efter skolan, med några från fotbollsföreningen. Så jävla drygt. Men aja. Bloggar mer senare. KYSS// tanja
SERIÖS I DET OSERIÖSA - Beskriver mig väldigt bra om jag får säga det själv.
 

Hiss & Diss

 
 
Max Factor False Lash Effect Mascara Purple Limited Edition
 
HISS
 
Jag vill hissa den här mascaran som heter ↑ (det som står i fet stil under bilden). Den är verkligen grym, har köpt den dom fem senatse gångerna jag köpt ny mascara. Man får fett fina och fylliga fransar utav den och den är sjukt bra enligt mig helt enkelt. Den är lätt att tvätta bort sen efterdagen med lite tvål och vatten också liket är bra tycker jag. Ett litet minus med den är att den är så dyr. de flesta gånger jag köpt den så kostar den 169kr, men det är det faktiskt värd. Ett litet minus till är att den tar slut ganska snabbt, men det är ju olika från person till person hur mycket mascara man använder. ''bosten'' på mascaran är väldigt bra också, det är väldigt lätt att aplicera med. Den passa mig jättebra i alla fall!! så den här får en hiss utav mig
 

 
DISS
 
Den här mascaran köpte jag samtidigt som den ovanför, och jag ångrar mig sjukt mycket att jag köpte den. För det första va den lika dyr som den över, för det andra, den var jättesvår att aplicera, den liksom kladda runt ögonen och det va svårt att ta bort färg som kom bredvid fransarna på ögat/runt ögat, den satte sig verkligen bra. och för det tredje så vad det SKITSVÄRT att tvätta bort den sen på kvällen när jag skulle ta bort sminket. Jag försökte tvätta bort den 7-8 gånger med både tvåll & vatten och med sminkborttagningsmedel.Och det värsta är att det fortfarande lsitter kvar lite. men det står ju i och försig på den att den ska hålla i upp till 24H men det ska väll ändå gå att tvättabort den? Men det som då va bra med den va att den höll så bra, jag tror att den kan vara en riktigt höjdare om man ska resa utomlands och vill ha mascara och liksom kunna bada och sånt fast att mascarar fortfarande ska sitta kvar. ¨Då kan den ju faktiskt vara en riktig höjdare. Men bara och ha på vardagar va det för mycket krångel för min del. Så den här får en diss utav mig.
MAX FACTOR False Lash Effect 24h Mascara
 
PUSS och GODNATT // Tanja

Mys

Hej på er. SItter vid datan och glassar med musik, facebook, twitter och lite annat najs. Idag slöt jag klocan halv två och sen efter skolan så skulle jag och Emelite fika, så vi gick till stan, tillsammans med Alex och Jonas. Sen när vi gick till stan så gick vi och fika själva på Waynes och satt och snakca, lite mys sådär. Sen gick vi till donken *haha* sätt där och snacka lite, sen kom Chris och Simon och skulle käka lite mat så dom satte sig vid oss. sen kom Alex och Jonas igen och sen kom Jenna och Clara. Så satt vi alla där och hade de trevligt, haha. Sen så gick jag, Emelie, Jenna, Alex och Jonas och kolla i lite affärer, jag köpte ett par byxor, Clara SImon och Chris drog lite innan vi drog från donken typ, sen tog jag bussen hem. Så har min eftermiddag sett ut på ett ungerfär. Och sen när jag kom hem så åt jag mat och sen suttit vi datan typ. Har inget liv när jag är hemma, sitter typ bara vid datan, vid mobilen, håller på och fixar mig eller mitt rum eller gaderob eller typ ser tv. Det är typ det jag gör när jag ärhemma. Eller så är jag med kompisar eller nått. Hahahah, aj vafan, vem bryr sig liksom.
Bloggtar mer lite senare. Puss bitches // Tanja
En bild från i våras.

GLAAAAAAD!!!

Hej på er! är så jävla glad för att idag gick jag och köpte min nya datoooooooor! Och ett datorställ, en datorväska, högtalare, nagellack, mascara och en mus. Där försvann några tusen utav mina jobbpengar med det va det värt. Är sjuuuukt nöjd med mitt datorköp i alla fall, har köpt en sån här: BILD1 BILD2 och den heter typ Asus K73BR-TY062V. Hahahah. Aja. Så nu kommer jag förhoppningsvis blogga mycket mer också, vilket är nice och lite kul för er läsare också.
 
 
aj men nu ska jag forsätta vara osocial med min älsklig, och fixa lite i rummet för att det ligger fan kläder överallt och jag får panik på det... PUSS// tanja
 
saknar dig så jäääävla mycket bästa.

B7 GAMES

Hej på er. Är så jävla trött, helt stört. I fredags så startade B7 games och jag fick ledigt från skolan för att jag skulle vara med och spela och representera gotlands fotbollslag flickor 96 (destiktslaget). Vi spelade två matcker i fråedags, det blev oavgjort mot Bernholm 2-2, ändra matchen vann vi mot Öland med 2-1. Igår (lördag) så spelade vi mot Rügen och vann med 6-0 så vi kom till final på GUtavallen och mötte då Öland.DOCK förlorade vi, men det va vi som hade matchen, det va vi som hade bästa spel, och så fick dom in ett jävla skit mål. Så jävla sur förust. Men vi förlorade i alla fall med flaggan i topp. Sen på kvällen va det middag, prisutdelning och ''Disco'' (hahahahah) med alla som varit med i B7 games (tjejer&killar i alla sporter som man kunde vara med i). Det kul men alla från gotland drog typ på en gng så att jag stannade bara till elva sen bad vi min mamma hämta mig och Emma så åkte vi hem.
 
Så därför är så så sjukt trött, spelade hela tiden förutom 1 halvlek så jag fick ju spela väligt mycket. Idag så fick jag sovmogon för första gången på en vecka! Så jävla skönt. Men ska packa mina fotbollsgrejer nu oigen för att jag ska spela med A-laget. Tagga typ. Nja, är inte ett dugg taggad faktiskt, vill bara sova. Men jag kommer inte få spela så mycket eftersom att jag spelat hela helgen och deras tränare vet ju att man blir ganksa sliten då. Men lite kommer jag säkert få spela, vi får se hur det blir. Men nu måste jag verligen packa och göra mig iordning, sitter fortfarande i min pyamas, haha. Hoppas att ni har haft en lite grym helg som jag, puss // Tanja
lite bilder typ. blblbalbala.

Grattis älskling!

Har varit på en tjejkväll ikväll och firat min älskling. Älskar dig sååå mycket Julia! Hoppas du har haft en underbar födelsedag. Grejen är den att miin fina sak flyttar till Amerika på fredag alltså om två dar! Du har gjort mina dagar så bra här i Finland! I will always be here for you! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kärlek är vad det här är! ♥

!

Wow, de va ett bra tag sen jag skrev sist, jag är lite rolig ibland, jippie ;) 
Nej men jag har haft en ganska bra sommar träffat massor av kompisar och gjort massa galna grejer men, det är det livet är till för kanske? Kanske lägger upp några bilder om jag vill, men puss så länge! :)
 
sweet :)

Hemma.

Hej på er. Kom hem igårnatt. Lämnade min bästa och stockholm med tårar på min kind. Tänk att inte få träffa dig för ens veckan efter höstlovet, det är ju fan helt sjukt. Sankar mina båda bästavänner Hannah Och Ruth så otroligt mycket, och det värsta av allt är att ingen av er bor på gotlad. Men jag har ju som tur fler bästavänner här på gotland, hah, fyfan vad det där lät fult, men aja... SÅ ÄR DET MED DEN SAKEN.
Orkar inte berätta hela veckan för er för att skrev jiu i ett av de tidigare inläggen vad vi skulle göra, och vi har gjort allt som stod där, och på lördagn som jag skrev att vi inte visste vad vi skulle göra så gjortde vi samma sak som vi gjorde på fredagen. Shoppade i stora gallerian och gick på Ung på kvällen. VIlket va sjuuuuukt jävla kul, as bra musik och FULLT med follk. Och så har vi ju gått på grönan, jag har åkte ALLT nu, föruton släng gungorna. Jag har tillochmed åkt Tillt. DE trodde ni inte om mig va? Men jag kan faktist rekomendera att åka... ALLT. Det är sååå värt, och så sjukt kul. Älskar pirret i magen! Dock kan jag inte knipa käft när jag åker utan jag skriker som faaaan... MEn Hannah är fan väsrt när det gäller att skrika, hahaha. DEt har iaf varit några av de roligaste dagarna poå sommarlovet, en grym avrundnign om man säger så. ÄLSKAR DIG HANNAH- Kommer aldrig glömma dessa fem dagar, aldrig, det har varit BÄST. DU är bäst.
Har ju som sagt shoppat väldigt mycket, men pallar verkligen inte lägga upp bild på allt, bara slöseri med tid för min del, ni kommer säkert få se det i alla fall. Mina pengar är ganska slut nu också, har 32 kronor kvar, hahah... MEn får mitt barnbedrag idag och så kommer min lön från cafét snart och då ska jag köpa en dator och lite annat smått och gott. Jag suger på att spara pengar, det är verkligen en av min svagheter, att spara. Men nu behöver jag inte köpa mer kläder på ett tag, eller jo, lite underkläder och byxor behöver jag köpa... Haha.
 
Igår när jag kom hem kunde jag verkligen inte somna... Gjorde det typ vid 3 halv 4. Känner att det går bra för mig att vända tillbaka på dygnet. Men iaf, mamma väkte mig vid typ tio så jag har varit ganska trött idag. Har spenderat dagen med hög musik på rummet, städat det och renstan och städat mit garderob, så allt är i sin ordning nu. Känns faktistk ganska bra med lite ordning och reda nu när det är dags för skolstart. Min skola har dock lite damp, vi börjar klockan 11 imorgon och sen ska vi p å någon rockteater eller något, as random. Och vem FAN vill se på något sånt? Inte jag i alla fall. Sen slutar vi liksom halv fem, man ba WTF...? Men det får väll gå. Ska bli kul att få träffa alla igen i alla fall, har sknat i en pricip alla, haha. Sen har jag spelat match med A-laget nu ikväll, vi förlora vilket känndes sjukt surt men det är väl sådant man får stå ut med. Men nu ska jag faktist chilla lite, Ni får ha det så bra och jag ska tagga träningn med destriktet imorogn inför B7 games, YEY.
PUSS// Tanja
 
- Har inte lagt in alla bilder från stockholmsresan än så jag bjuder på denna -
 

:'(

hej... idag åker jag hem. det är den fucking sorligaste dagen på hela sommarlovet.. bloggar om allt kul, eller jag bah skoja, blogga om LITE kul när jag kommer hem, hehehheh ;) puss// tanja

Stockolm

emelie efter skolanHej på er. Jag har inte bloggat på jättelänge så ni vet inte riktigt vad jag har gjort nu på några veckor man jag har iaf varit med Hannah och Ruth för det mesta, jobbat och spelat en massa fotboll, tränat och så. dock har stranden inte varit ett ställe där jag har hängt så mycket vilket jag tycker känns sjukt träkigt eftersom att man vill bli brun och bada mycket på sommaren. MEN AJA. 
 
Iaf, igår så packade jag typ hela dagen, och sen så kom Hannah och hennes pappa och Anna och hämtade mig och så käkade vi lite grillat och hade det mysigt. Sen drog jag och Hannah ut ett tag på hägnde på stan och på donken, hahahah, och så va vi med lite folk.Det va rooooligt i alla fall. Sen när vi kom hem så sov gick vi och la oss på en gång eftersom att vi skulle gå upp vid halv sex. eller Hannah gick upp vid kvart över fem och väkte mig vid tjugo i sex. Haha. Sen fick vi skjuss till båten ochh åkte båt oc sen buss osv... Och sen kom hem till Hannah vid typ halv ett nånting. Sen gick vi till ICA och köpte Billys PanPIzza, som va grymt gott. Sen så gick vi till liljeholmens galleria som ligger rakt över vägen där Hannah bor och så gick vi llite ovh prova kläder. Jag handlade en vit blus, tubtopp och två par jeans. Haha, jag köpte två par för att jag har fått låna ett par jeans av Hannah ( Vi lånar varandras kläder hela tiden ) som jag slarvar bort *KLANTIGT JAG VET*. SÅ jag tyckte att hon skulle få ett par nya och det fick hon. SÅ, nu har vi likadana jeans som är as tighta. Hahahahha. FETT NARR. 
 
Imogon ska vi i alla fall gå på Gröna lund, SKIT KUL! Är as taggad, fast jag har varit där jättemånga gånger, men det blir typ aldrig tråkigt att vara där, alltid lika kul. Och på fredag ska vi gå på The Voice i kungsträdgården, och det ska också bli skit kul. På lördag har vi dock inga planer, men det kanske kommer, vi får se hur det blir. Och på söndag kväll åker jag hem och kommer hem på natten. Och sen på måndag ska jag bara chilla ''tagga skola'', packa upp allt och städa rummet tror jag. Det lär bli en sjukt soft dag tror jag, för att jag kommer nog inte palla va med någon eller så, bara vara hemma och få träffa familjen igen. sen på tisdag är det ju skoltart. YEEEEYYY...Eller alltså, det ska ju bli jättekul att få träffa alla igen, men inte själva skolarbetet... Ska va med Emelie efter skolan så jag har något roligt att längta efter!
 
Hahahahaha, big love till alla er som orkade läsa detta ''korta'' inlägg. Nu ska jga och Hannah fortsätta att chilla galet och deppa över att Svarige förlorade mot Brasilien... Haha. Bloggar kanske imorgon. 
 
PUSS// Tanja

FUCK IT

SKrev världens längsta inlägg om vad jag gjort i sommas och massa men så fuckar hela bloggen och allt försvann. LYCKAT. aj fyfaaaan, nu är jag jävligt förbannad asså. Ni får ett nytt nån annandag. fuck off.

Tjatja

Här sitter jag framför datorn och bara sitter, fast nu bloggar jag ju. Men iaf ska dra till båten och de är as varmt så de kan bli rätt nice. Jag kanske tar på mig bikini så jag inte får en ful bränna :P men ska dra till affärn först och köpa en tandborste och kanske lite choklad för jag är sugen på choklad just nu, men serri nu ska jag dra. PUSS!

(jag vet att det här inlägget va as intressant)

Vad ska jag göra?

Asså jag är as trött på att göra ingenting och jag har inget att göra för Tanja är iväg och jobbar... jag vill göra nått!!!!
Puss på mänskligheten!
 
 

Hello!

Tjatja, sitter här helt ensam i Tanjas hus... Tanja jobbar och resten av familjen är på stan. Känner mig bara ganska mycket ensam... Jag har solat lite idag faktis men grejen är den att.... jag blir aldrig brun! Tanja och Marie är typ svarta medans jag går runt här som ett lik! Yeeey! Om de är någon som vill dra till stranden och behöver typ sälskap finns jag så hör av er på fb isf! Pusspuss!